İSTANBUL BAHÇELİEVLER’DE 19 MAYIS COŞKUSU..

İSTANBUL BAHÇELİEVLER’DE 19 MAYIS COŞKUSU..

İSTANBUL BAHÇELİEVLER’DE 19 MAYIS COŞKUSU.. Bahçelievler’de 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı çeşitli etkinliklerle kutlandı. Bahçelievler Stadı’ndaki etkinlikte gençler bir araya geldi..

Bahçelievler’de 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı çeşitli etkinliklerle kutlandı. Bahçelievler Stadı’ndaki etkinlikte gençler bir araya geldi..

Bahçelievler’de 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı Etkinlikleri büyük bir coşkuyla kutlandı. Bahçelievler Stadı’nda gerçekleşen programa Bahçelievler Kaymakam İlker Arıkan, Bahçelievler Belediye Başkanı Dr. Hakan Bahadır, İlçe Emniyet Müdürü Hakan Demir, İlçe Milli Eğitim Müdürü Emin Çıkrıkçı, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Mustafa Yılmaz Ordu, okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından başlayan program protokol konuşmaları, Bölgesel Amatör Lig’e (BAL) yükselen Bahçelievlerspor’u tebrik töreni, Okul Sporları Faaliyetlerinde Dereceye Giren Öğrencilere ödüllerin verilmesi, müzik dinletisi, halk oyunları, karate, jimnastik, kick-boks gösterileriyle sona erdi.

Bahçelievler Kaymakamı İlker Arıkan, Bahçelievlerspor’u 3. Lig’de görmek istediklerini belirterek, “Bu başarıda emeği geçenleri kutluyorum. İnanıyorum ki Bahçelievlerspor daha iyi yerlere gelecektir.” diye konuştu. Bahçelievler Belediye Başkanı Dr. Hakan Bahadır ise tüm gençlerin bayramını kutlayarak, “Böylesine bir anlamlı günde gençlerimiz bizim geleceğimizdir. Hepsinin bayramını kutlarım” dedi.

 

Haber: Turan Yazan


Haber Kaynak : igfa

İSTANBUL BAHÇELİEVLER’DE 19 MAYIS COŞKUSU..
24.2°