Tarih: 23.01.2021 02:58

Saklambaç oynarken 8 yaşındaki kuzenini öldürdü

Facebook Twitter Linked-in

Olay, dün saat 15.00 sıralarında merkeze bağlı Olukman köyünde meydana geldi. Köyde çiftçilik yapan Emine ve Osman Duran çiftinin oğlu Gökay, kuzeni ile oynamak için dayısı Cengiz D.`nin evine gitti. Kuzenler, evde kimse olmadığı sırada Cengiz D.`ye ait ruhsatsız av tüfeği ile oynamaya başladı. İddiaya göre çocuklardan O.D.`nin yanlışlıkla tetiğine bastığı tüfek, bir anda ateş aldı. Tüfekten çıkan saçmalar, Gökay`ın göğsüne isabet etti. Silah sesi üzerine eve gelen yakınları, Gökay`ı kanlar içinde buldu. İhbar üzerine bölgeye gelen sağlık görevlilerince ilk müdahalesi yapılan ağır yaralı Gökay, ambulansla Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi`ne kaldırıldı. Gökay Duran, burada doktorların tüm çabasına rağmen hayatını kaybetti.

Hastanede otopsi işlemi tamamlanan Gökay`ın cenazesi, bu sabah ailesine teslim edildi. Gökay için Olukman köyünde cuma namazı sonrası cenaze namazı kılındı. Olukman Camii`nde kılınan namaza Gökay`ın ailesi ve yakınları katıldı. Cenazeye katılanlar, uzun süre gözyaşı döktü. Gökay Duran`ın cenazesi, daha sonra götürüldüğü köy mezarlığında toprağa verildi.

Olay sonrası ifadesi alınan O.D.`nin, evin içinde saklambaç oynadıklarını söylediği öğrenildi. O.D., ifadesinin ardından ailesine teslim edilirken, soruşturma sürdürülüyor. 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —