ABD Başkanı Joe Biden, Trump`ın Oval Ofis`teki "diyet kola" butonunu da kaldırttı

ABD Başkanı Joe Biden, Trump`ın Oval Ofis`teki

Göreve başladığı ilk günden itibaren Donald Trump`ın aldığı kararları bir bir iptal eden Joe Biden, Oval Ofis`teki "diyet kola" butonunu da masadan kaldırdı.

"TRUMP DÜĞMEYE BASTI VE BİR UŞAK GÜMÜŞ TEPSİDE DİYET KOLA GETİRDİ"

Gelişmeyi fark eden gazeteci Tom Newton Dunn, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, 2019`da Trump ile bir röportaj yaptığını söyleyerek, o dönem başkana bunun ne işe yaradığını sorduklarını hatırlattı. Dunn, "Trump kırmızı düğmeye bastı ve bir uşak içeri gümüş tepside diyet kola getirdi" dedi. Gazeteci Dunn, Biden`ın bu butonu kaldırdığını söyleyerek, "O artık yok" ifadesini kullandı.

"MİSAFİRLERİNE ŞAKA YAPARDI"

Beyaz Saray`ın eski danışmanlarından Chris Sims de Trump`ın bu düğmeyi kullanarak "misafirlerine şaka yaptığını" ifade etmişti. Trump`ın kendisini ziyarete gelenlere düğmenin "nükleer cephanelikle ilgili olduğunu" söylediğini yazan Sims, "Aniden düğmeye basardı. O sırada ne yapacağından emin olmayan misafirler birbirlerine bakarlardı. Birkaç dakika sonra bir uşak gümüş tepsiyle diyet kola getirirdi ve Trump kahkahayı patlatırdı" ifadelerini kullanmıştı.



ABD Başkanı Joe Biden, Trump`ın Oval Ofis`teki
Anahtar Kelimeler:
24.2°