Bir Zamanlar Çukurova Yılmaz öldü mü, diziden ayrılıyor mu? Uğur Güneş kimdir, kaç yaşında?

Bir Zamanlar Çukurova Yılmaz öldü mü, diziden ayrılıyor mu? Uğur Güneş kimdir, kaç yaşında?

Son bölümde; Yılmaz ile Züleyha her şeyi geride bırakıp yeni bir hayata yelken açtıkları sırada arabaları uçurumdan aşağı yuvarlanıyor. Bir Zamanlar Çukurova`nın Yılmaz`ı Uğur Güneş`in bu kazadan sağ çıkmayacağı ve diziden ayrılacağı iddia ediliyor. Bir Zamanlar Çukurova Yılmaz diziden neden ayrılıyor?

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA YILMAZ DİZİDEN NEDEN AYRILIYOR?

Bir Zamanlar Çukurova dizisinin Yılmaz`ı Uğur Güneş, projedeki çekimlerini tamamlayıp Adana`dan ayrıldı. Birsen Altuntaş`ın haberine göre; ünlü oyuncunun yeni dizisi ise merak konusu oldu. Kulislerde konuşulan bilgilere göre Güneş, Gold Film`in FOX için çekeceği "Kanunsuz Topraklar" dizisi için görüşüyor.

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA YILMAZ ÖLDÜ MÜ?

Bir Zamanlar Çukurova Yılmaz`ın öldüğü iddia ediliyor. Fakat bu akşam yayınlanacak olan bölümde Yılmaz ve Züleyha Çukurova`dan kaçarken bindikleri araba ile uçurumdan aşağı yuvarlanıyor. Arabanın uçurumdan yuvarlanması sonucu Züleyha`nın kurtulacağı Yılmaz`ın öleceği iddia edildi.

UĞUR GÜNEŞ KİMDİR?

Uğur Güneş, 10 Kasım 1987`de doğdu. Ankara`da büyüyen ve üniversite eğitimini de Ankara Üniversitesi`nde tamamlayan oyuncu en son Urfalıyam Ezelden isimli dizide Çetin karakterini canlandırmıştır. Ayrıca sinema filmlerinde de rol alan Uğur Güneş Şeytan-ı Racim isimli filmde Emrah karakterini canlandırmıştır. Güneş TRT 1`de yayımlanan Diriliş Ertuğrul dizisinde Tuğtekin karakterini canlandırdı. ATV`de yayımlanan Bir Zamanlar Çukurova dizisinde Yılmaz Akkaya karakterine hayat verdi.