Pegasus`un yeni hattı Antalya-Kişinev

Pegasus`un yeni hattı Antalya-Kişinev

Havayolu şirketi Pegasus, Antalya`dan direkt uçuşlarının sayısını artırmaya devam ediyor. Bu kapsamda Moldova`nın başkenti Kişinev`e direkt seferlerin başlaması planlanıyor. 

Havayolu şirketi Pegasus, Antalya`dan direkt uçuşlarının sayısını artırarak Moldova`nın başkenti Kişinev`e direkt sefer başlatıyor.

Pegasus Havayollarından yapılan yazılı açıklamaya göre, Antalya`dan Kişinev`e düzenlenecek seferlerin ilki 23 Nisan tarihinde gerçekleşecek. Pegasus`un Antalya-Kişinev uçuşları, Antalya Havalimanı`ndan Kişinev Uluslararası Havalimanı`na Pazartesi, Çarşamba ve Cuma günleri saat 22.30`da, Kişinev Uluslararası Havalimanı`ndan Antalya Havalimanı`na ise Salı, Perşembe ve Cumartesi günleri saat 03.15`te düzenlenecek. Yeni hattın biletleri 94,99 dolardan başlayan fiyatlarla satışa sunuldu.

Ayrıca Pegasus Hava Yolları yeni hattı Kişinev`e Antalya üzerinden bağlantılı olarak yurt içinde Adana, Ankara, İstanbul Sabiha Gökçen, Kayseri ve Trabzon hatlarından, yurt dışında ise Amsterdam, Berlin, Beyrut, Stokholm, Düsseldorf, Kıbrıs-Ercan, Cenevre, Londra-Stansted, Stuttgart ve Tel Aviv hatlarından ulaşım imkanı sunuyor.


Kaynak: Demirören Haber Ajansı / İlkay Dikici