Tarih: 21.01.2021 01:02

Oktay Kaynarca, İbo Show`a katılanları eleştiren Güvenç Dağüstün`e öfke kustu

Facebook Twitter Linked-in

ATV ekranlarında yayınlanan Eşkıya Dünyaya Olmaz dizisinin başrol oyuncusu Oktay Kaynarca, geçtiğimiz haftalarda İbrahim Tatlıses`in sunduğu İbo Show`a konuk oldu. Müzisyen Güvenç Dağüstün ise Twitter hesabından yaptığı paylaşımda "Acayip bir kabus gördüm dün gece. İbo Show`a katılmışım. Kan ter içinde sıçradım yataktan" diye paylaşım yapınca Kaynarca öfkelendi.

"SANA DAHA KORKUNÇ ŞEYLER SIRALARIM, BİR DAHA O KELİMELERİ KULLANAMAZSIN"

Dağüstün`ün paylaşımına cevap veren başarılı oyuncu, "Çok mu korkunçtu? Sana daha korkunç o kadar şey sıralarım ki sevgili Güvenç Dağüstün, yaptığın yapmadığın, `korkunç ve kabus` kelimelerini bir daha kullanmazsın! Herkese her şeye önyargı sana da aynı bakış açısı hakkını yaratır. Kapiş?" dedi.

"İBO SHOW`A GİTMEYİ TERCİH ETMEM"

Kaynarca`nın tepkisi karşısında Güvenç Dağüstün, "Tercih meselesi Oktay`cım. Ben tercih etmem. Kaç arkadaşım gitmiş ayrıca. Benim üzüntüm o arkadaşlarımı sevdiğimden kaynaklıdır. İsim vs de yazmadım. Telefonlaşacak kadar da yakınız. Çok sevgiler" ifadelerini kullandı.

"BU AKŞAM BUNLARIN ÜSTÜNE YAT, DÜŞÜN"

Kaynarca da bu paylaşım üzerine şu ifadeleri kullandı: "Arkadaşlarının yerine üzülmek! Tercih meselesi! İlk aklına geleni yazmak! Sen bu akşam bir bunların üstüne yat düşün! Özgürlük özgürlük özgürlük ama eşit ve kırmadan dökmeden!"

Güvenç Dağüstün



Orjinal Habere Git
— HABER SONU —