Çukur Akın öldü mü? Burak Dakak Çukur`dan ayrılıyor mu? Akın ölecek mi?

Çukur Akın öldü mü? Burak Dakak Çukur`dan ayrılıyor mu? Akın ölecek mi?

Çukur 4. sezon 20. bölümde Yamaç ve Koçovalı`nın kalan üyeleri sevdiklerini kaybetme tehlikesiyle bir kez daha burun buruna geliyor! Koçovalılar, geçen bölümde Cengiz Erdenet`i öldürdüler. Bu ölümden sonra Kulkan ve Çağatay`ı da hedef alarak intikam planlarına devam ediyordu ki, Çukur gizemli maskeli adam her yere bomba yerleştirdi! Çağatay ve Kulkan`ın gizemli adamla birlikte yaptığı plan bir Koçovalı`yı daha ölümle burun buruna getirdi! Peki, Çukur Akın öldü mü? Burak Dakak Çukur`dan ayrılıyor mu? Akın ölecek mi?

ÇUKUR AKIN ÖLECEK Mİ? BURAK DAKAK ÇUKUR`DAN AYRILDI MI?

Bugün Çukur izleyenler Çukur Akın ölüyor mu sorularını soruyor. Geçtiğimiz bölümlerde babası Selim`in ölmesinin ardından bu bölümde Erdenet`lerin kurduğu bomba düzeneği Akın`ı hedef aldı! Akın, bombayla beraber patladı ve uçtu! Akın`ı o halde gören Koçovalı`lar onun öldüğünü zannetti! Peki, Çukur Akın öldü mü? Bunu gelecek bölümde göreceğiz!

ÇUKUR AKIN BURAK DAKAK KİMDİR?

Burak Dakak 18 Haziran 1998 yılında Ankara`da dünyaya gelen Türk oyuncudur. 22 yaşındaki Burak Dakak Ankaralıdır. Birçok dizi ve filmde yer alan Burak Dakak, Muhteşem Yüzyıl dizisinde Şehzade Mehmet rolüyle tanınmıştır amaen çok Çukur`daki Akın karakteriyle dikkat çekmektedir. Burak Dakak ayrıca, Diriliş Ertuğrul, Gülperi ve umuda Kelepçe Vurulmaz gibi dizilerde de rol almıştır.