Çukur Kemal gerçek adı ne, kimdir? Uğur Yıldıran kimdir, kaç yaşında? Çukur gizemli adam kim, Kemal mi? Çukur`daki maskeli Uğur Yıldıran mı?

Çukur Kemal gerçek adı ne, kimdir? Uğur Yıldıran kimdir, kaç yaşında? Çukur gizemli adam kim, Kemal mi? Çukur`daki maskeli Uğur Yıldıran mı?

Çukur dizisinin sevilen karakterlerinden biri olan Çukur Kemal, birkaç bölüm önce diziden ayrılarak sevenlerini üzmüştü. Asıl olarak dansçı olan ve Çukur`daki dövüş sahnelerine olan katkısıyla bilinen Çukur Kemal karakteri, son birkaç bölümde yine sosyal medyada gündem oldu. Çukur`daki maskeli adam`ın sosyal medyada Uğur Yıldıran olduğu dedikoduları dolanıyor. Peki, Çukur Kemal gerçek adı ne, kimdir? Uğur Yıldıran kimdir, kaç yaşında? Çukur gizemli adam kim, Kemal mi? Çukur`daki maskeli Uğur Yıldıran mı?

UĞUR YILDIRAN KİMDİR?

Uğur Yıldıran 26 Temmuz 1981 yılında İstanbul`da doğmuş Türk oyuncu, dansçı ve aksiyon yönetmenidir. Uğur Yıldıran, 39 yaşındadır. Eğitimini Gazi Üniversitesi Spor Akademisi Jimnastik Bölümü`nde tamamlamıştır. Uğur Yıldıran dans ile de ilgilenmektedir. 2009 yılında Hadise`nin Eurovision yarışmasında söylediği Düm Tek Tek adlı şarkıda sahnede Hadise`ye dansçı olarak eşlik etmiştir. İlk oyunculuk deneyimini ise 2014 yılında yapmıştır. 2014 yılında TRT 1 de yayınlanan Filinta adlı dizide Garbis karakterini canlandırmıştır. 2016 yılında İçerde dizisinde Selim karakterini canlandırmıştır. 2017 yılında Çukur dizisinde Kemal karakterini canlandırmıştır. 2019 yılında diziden ayrılmıştır.