Çukur Selen öldü mü? İrem Sak Çukur`dan ayrılıyor mu?

Çukur Selen öldü mü? İrem Sak Çukur`dan ayrılıyor mu?

Çukur`da Erdenetler`in tek düşmanı Koçovalılar ve Çukur değil! Cengiz Erdenet`in ölümü Selen`i kurtaramadı. Erdenetler`in büyük oğlu Çağatay`ın diziye dönmesiyle Selen de tehlike altına girdi! Çağatay Erdenet`in annesini öldüren Selen, kendi babasının intikamını aldı fakat kurtulamadı. Peki, Çukur Selen öldü mü? İrem Sak Çukur`dan ayrılıyor mu?

ÇUKUR SELEN ÖLDÜ MÜ? İREM SAK ÇUKUR`DAN AYRILIYOR MU?

Çukur Selen, kendi ailesinin, babasının intikamını aldı! Babasını öldürdüğüne emin olduğu Cengiz Erdenet`i Koçovalılar öldürdü, Cengiz Erdenet`in karılarını ise Selen! Fakat Selen bununla kurtulamadı ve kaçamadı. Annesinin intikamını almak isteyen Çağatay Erdenet, Selen`i affetmedi. Dizinin sonunda Selen`in üzerinin kapatılması, Çukur Selen öldü dedirtti. Şu an için öldü gibi gösterilen Selen`in akıbeti ileriki bölümlerde ortaya çıkacak!

ÇUKUR SELEN İREM SAK KİMDİR?

İrem Sak 9 Şubat 1986`da Sivas`ta doğdu.

İlkokul, ortaokul ve liseyi burada tamamlayıp, 2006 yılında üniversite eğitimi için İstanbul`a geldi. İrem Sak, İstanbul Amerikan Kültürü ve Edebiyatı bölümünden mezun oldu. Lise yıllarında birkaç tiyatro oyununda yer alan İrem, 2008 yılında Beşiktaş Kültür Merkezi`nde Sizinkiler adlı oyunda Zeytin karakterini canlandırdı.

İrem Sak aynı yıl içerisinde "Domino`s Pizza, Garanti Bankası, Coffee Mate, Allianz, Teknosave Money Club" reklamlarında oynadı. İlk kamera deneyimini Şen Yuva adlı dizide Şehrazat karakteriyle edindi. Ardından 2011 yılında Meltem Bozoflu`nun yönettiği bir BKM yapımı olan 5`er Beşer programında Sinem karakterini canlandırdı.

Fakat 5`er Beşer programının televizyon ömrü çok uzun sürmedi. Kanal D`de yayınlanan Gülse Birsel`in senaryosunu yazdığı "Yalan Dünya" adlı dizide Tülay karakterini canlandırmaya başlamıştır. 2012 yılındaki Altın Kelebek Ödülleri`ni Sarp Apak ve Öner Erkanile birlikte sunmuştur. 3 yıl aranın ardından Güldür Güldür`e döndükten sonra 2018 yılında Güldür Güldür`ü bıraktığını açıklamıştır.

İrem Sak komedi dizilerini bıraktığını, sinema filmlerine odaklanıp dram filmlerinde oynayacağını açıkladı.



Çukur Selen öldü mü? İrem Sak Çukur`dan ayrılıyor mu?
Anahtar Kelimeler:
24.2°