Tarih: 16.01.2021 20:54

Karla kaplanan Çam Dağı görsel şölen sunuyor

Facebook Twitter Linked-in

Sakarya`nın Kocaali ve Hendek ilçeleri arasında yer alan 900 rakımlı Çam Dağı`nda, kar yağışının ardından kartpostallık görüntüler oluştu.

Kentin en yüksek noktaları arasında bulunan Çam Dağı`nda kestane, çam ve gürgen ağaçları beyaza büründü.

Zengin bitki çeşitliliğiyle, Hendek`i Kocaali ilçesine bağlayan "Doğa ve Kültür Yolu"nu bünyesinde barındıran Çam Dağı, ziyaretçilerini adeta büyülüyor.

İzmir`den fotoğraf çekmek için bölgeye gelen İsa Turhan, muhabirine, doğa fotoğrafçılığı ve drone çekimleriyle ilgilendiğini söyledi.

Sonbaharda bir arkadaşının Çam Dağı`ndan yaptığı paylaşımları gördüğünü belirten Turhan, "İzmir`den atladım geldim. Böyle bir manzarayla karşılaştım. Hemen droneyi açarak manzaraya doğru uçurdum. Çok da keyif aldım." dedi.

Turhan, Çam Dağı`nın deniz seviyesine çok yakın olduğunu, kısa sürede ulaşılabildiğini dile getirerek, "Burada yaşayan insanlar çok şanslı. Denize çok yakın, bir yandan da kar manzarası var. Aynı anda 3-4 mevsimi bir arada yaşıyorlar." ifadelerini kullandı.

Abdülkadir Payyu da hava çekimleriyle ilgilendiği için Çam Dağı`na geldiğini anlattı.

Bölgenin doğal güzelliğe sahip olduğunu vurgulayan Payyu, "Daha önce İzmir`den, İstanbul`dan gelen arkadaşlarımız oldu. Genelde sonbahar ve yazın burada çekim yapmışlar. Biz de bu güzel kar manzarasını drone ile görüntüleyelim dedik." şeklinde konuştu.

Kaynak: Anadolu Ajansı / Davut Genç




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —