Tarih: 16.01.2021 20:53

Masumlar Apartmanı`nın 18. bölüm fragmanı yayınlandı! İnci, Han`ı terk mi etti?

Facebook Twitter Linked-in

Başrollerini Farah Zeynep Abdullah, Birkan Sokullu, Ezgi Mola ve Merve Dizdar`ın üstlendiği Masumlar Apartmanı dizisinin yeni bölüm fragmanında ortalık karışıyor.

SAFİYE`NİN TAKINTILARI ARTIYOR

Geçtiğimiz bölümde kardeşi Han ile İnci`nin evli olduğunu öğrenince yıkılan Safiye`nin rahatsızlıkları nüksediyor. Safiye, ilk aşkı Naci`nin "Seni bir gün bu evden çıkaracağım" sözleri karşısında gözyaşlarına boğuluyor. Sürekli annesinin hayaliyle yaşayan Safiye, yeni bölümde her şeyi 4 kere yapma takıntısını 8`e çıkararak kardeşi Gülben`i şok ediyor.

HAN, NACİ`YE GÖZDAĞI VERİYOR

Han ise ablasına psikolojik olarak iyi gelmediğini düşündüğü Naci`nin karşısına dikilerek "Ailem için her şeyi yaparım" diyerek gözdağı veriyor. Bunun yanı sıra Han`ın ailesiyle yaşamak istediğini öğrenerek büyük bir yıkım yaşayan İnci ortadan kayboluyor. Üst üste kötü olaylar yaşayan Han, bir yandan ailesini toplamaya çalışırken bir yandan da eşi İnci`yi bulmaya çalışıyor.

"BAŞKALARININKİ HAYAT BİZİMKİ HÜSRAN"

Yaşadıklarından dolayı zor günler geçiren Safiye`nin kardeşlerine "Onu (annesini) nasıl sevmedilerse bizi de öyle sevmeyecekler. Çünkü biz Hasibe`nin çocuklarıyız. Başkalarınınki hayat bizimki hüsran" sözleri fragmana damga vuruyor.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —