Videoda uyuşturucu içirdiği Ümitcan Uygun`u yalanladı: Bize o getirdi, beraber kullandık

Videoda uyuşturucu içirdiği Ümitcan Uygun`u yalanladı: Bize o getirdi, beraber kullandık

Aleyna Çakır, 3 Haziran tarihinde Keçiören ilçesinde bir evde ölü olarak bulunurken, sevgilisi olduğu belirtilen Ümitcan Uygun`un, Çakır`a şiddet uyguladığı anlara ait görüntüler, bir süre sonra sosyal medyaya sızdı. Konu Türkiye`nin gündemi haline gelirken ve gözaltına alındıktan sonra serbest bırakılan Ümitcan Uygun, o tarihten bu yana olayın baş şüphelisi olarak gösterildi.

TUTUKLANDI

Birçok skandalla adından söz ettiren Uygun`un sosyal medyada uyuşturucu kullanırken görüntülendiği video gündem oldu. Ekipler Uygun`u, babası Doruk Uygun`u ve görüntülerdeki kadınlardan birini gözaltına aldı. Baba ve görüntüdeki kız serbest bırakıldıktan sonra Uygun adliyeye sevk edildi ve tutuklanarak cezaevine gönderildi.

"KUMSAL`IN BU MADDEYİ NEREDEN ALDIĞINI BİLMİYORUM"

Uygun`un ifadesinde ise, "Arkadaşımla Kumsal isimli şahsın evine gittik. Kumsal daha sonradan öğrendiğim `metamfetamin` isimli maddeyi kullanıyordu. Bana uzattı ben de içtim. `Bana ilk defa mı kullanıyorsun` dedi. Ben de hava atmak için daha önceden birçok uyuşturucuyu kullandığımı söyledim. Daha sonra videodaki esmer kadınla ilişkiye girdim. Kumsal`ın bu maddeyi nereden aldığını bilmiyorum. Benden de para almadı. Bu videoyu Kumsal`ın telefonundan ben çektim. Herhangi bir sosyal medyada yayınlamadım. Bu videoyu çektiğimde alkollüydüm. Kim tarafından sosyal medyada yayınlandığını bilmiyorum" dediği ortaya çıktı.

UYUŞTURUCUYU ÜMİTCAN GETİRDİ VE BERABER KULLANDIK

Videoda Ümitcan`a uyuşturucu içiren Fadime Büşra G. de dün İzmir`de gözaltına alınarak Ankara`ya götürüldü. Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü`ne getirilen Fadime Büşra G., Ümitcan Uygun`un adliyedeki ifadesinin aksine "Uyuşturucu maddeyi bize Ümitcan getirdi ve beraber kullandık" diyerek Uygun`u suçladı.