Medipol Başakşehir`de yeni transfer Duarte`ye güven tam

Medipol Başakşehir`de yeni transfer Duarte`ye güven tam

İstanbul Başakşehir Futbol Kulübü Üst Yöneticisi (CEO) Mustafa Eröğüt, Milan`dan satın alma opsiyonuyla 1,5 yıllığına kiralık olarak kadrolarına kattıkları Leonardo Duarte`nin takıma güç katacağına inandıklarını söyledi.

Mustafa Eröğüt, Duarte transferiyle ilgili olarak `ya açıklamalarda bulundu.

Leonardo Duarte`nin bir süredir takip ettikleri bir oyuncu olduğunu belirten Eröğüt, "Duarte, 1,5 sene önce Flamengo`dan Milan`a 11 milyon avro bonservis bedeliyle transfer olmuş değerli bir oyuncu. Martin Skrtel`in sakatlığından sonra stoper bölgesinde sayı olarak eksilmiştik. Bu açığı Duarte ile kapatacağımızı düşünüyorum." ifadelerini kullandı.

Brezilyalı futbolcuyu satın alma opsiyonuyla 1,5 yıllığına kiraladıklarını hatırlatan Mustafa Eröğüt, "Leonardo, Milan`ın hafta sonu oynadığı Torino maçında yedek kulübesindeydi. Kondisyon olarak hazır durumda olduğunu biliyoruz ve bir an önce takıma katkı sağlamasını bekliyoruz." şeklinde konuştu.

"Serie A`dan üç takım istiyordu"

Leonardo Duarte`nin transfer süreci hakkında da bilgi veren Mustafa Eröğüt şöyle konuştu:

"Leonardo Duarte`nin transferi sürecinde iyi ilişkiler kurduğumuz Milan Kulübünün Sportif Direktörü Paolo Maldini`ye teşekkür etmek istiyorum. Maldini, Serie A`dan üç takımın Leonardo`yu istemesine karşın Brezilyalı futbolcunun Başakşehir forması giymesi için kolaylık sağladı. Milan Kulübü ile olan dostluğumuz, ilerleyen süreçte yeni işbirliklerini doğurabilir. Milan gibi Avrupa`nın önde gelen kulüplerinden biriyle iyi ilişkiler içerisinde olmak bizim için de çok kıymetli. Transfer çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Gerekli bölgelere takviye yaparak kadromuzu güçlendireceğiz."

Kaynak: Anadolu Ajansı / Hilmi Sever