?Uzayda seks için harekete geçin?

?Uzayda seks için harekete geçin?

Kanadalı bilim insanları, uzayda insan kolonisi kurmayı amaçlayan şirketlere ve bilim dünyasına, uzun zamandır görmezden gelinen ?uzayda seks? konusunda araştırma yapmaları çağrısında bulundu.

Concordia Üniversitesi?nden cinsel psikoloji uzmanı Simon Dube, aynı üniversiteden ve Laval Üniversitesi?nden uzmanlarla uzayda seks konulu bir araştırma yayınladı. Araştırmacılar, ?Uzun mesafeler kat etmeyi ve gezegenlerarası bir tür olmayı umuyorsak, aşk ve seks             uzayda da mümkün olmalı. Ancak uzay uçuşlarıyla ilgili organizasyonlar buna hazır değil? ifadelerini kullandı.

Uzayda gelecek nesillerin olması açısından da önemli olan konunun insan hayatının merkezinde olduğunu belirten uzmanlar, ancak, uzay kuruluşlarının, uzayda insan erotizmini ele almak için herhangi bir somut araştırma ve plan yapmadan Uluslararası Uzay İstasyonu (UUİ), Ay ve Mars?a uzun vadeli görevler düzenlemeye çalıştığını söyledi. Bilim insanları, ?Uzayda insanlar arasındaki yakınlığı sınırlamanın astronotların zihinsel ve cinsel sağlığını ve görev başarısını tehlikeye atabileceğini de savunuyoruz? dedi.

 



?Uzayda seks için harekete geçin?
Anahtar Kelimeler: üniversite
24.2°