Tarih: 09.01.2021 03:31

Cenaze masrafları için para çekemeyince cesedi bankaya taşıdılar

Facebook Twitter Linked-in

Bihar eyelatine bağlı bir köyde tek başına yaşayan Mahesh Yadav isimli adam geçen salı günü hayatını kaybetti. Bir hastalık nedeniyle aile üyelerinin tamamını kaybeden Yadav`ın cesedi komşuları tarafından bulundu.

Komşular, cenaze töreni masraflarını karşılamak için evde arama yapmalarına rağmen para veya paraya çevrilecek değerli eşya bulmadılar. Yadav`ın banka hesabında bir miktar para olduğunu gösteren hesap cüzdanını bulan komşuları, bankaya gidip cenaze masrafları için para çekmek istedi.

BANKA MÜDÜRÜNÜ İKNA EDEMEDİLER

Bankacı Sanjeev Kumar, komşulara Yadav`in hesabından cenaze işlemleri için para vermeyi kabul etmeyince komşular banka müdürünü inandırmak için talihsiz adamın cenazesini bankaya taşıdı.

PARAYI VERMEK ZORUNDA KALDI

Cenaze ile bankaya gelen komşular, Yadav`ın hesabından kendilerine para verilmeden bankadan ayrılmayacaklarını söyleyince banka müdürü cenaze töreni için yetecek kadar para verdi.

Yadav`ın komşusu Shakuntala Devi, yaşlı adamın bir hastalıktan dolayı tüm ailesini kaybettiğini, uzun süredir hasta olduğu için komşuları olarak kendisine yemek verdiklerini söyledi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —