Tarih: 09.01.2021 03:27

Yok böyle tesadüf! Beşiktaş`ın son 3 şampiyonluğunda yaşanan olay yine oldu

Facebook Twitter Linked-in

Süper Lig`de Beşiktaş`ın 100. yılından sonraki dönemlerinde gelen şampiyonluklarda ilginç bir detay ortaya çıktı. Siyah beyazlıların Süper Lig`de yaşadığı son 3 şampiyonluğunda sezon öncesi veya sezon içinde, takımda kilit isimlerinin ikiz bebekleri dünyaya geldi.

2008-2009 sezonunda, takımın Alman orta sahası Fabian Ernst`in ikizleri doğmuştu. O sezon Sivasspor`u yakından takip eden İstanbul ekibi, 34 hafta sonunda 13. kez mutlu sona ulaşmıştı.

Şu an Fenerbahçe forması giyen Arjantinli Jose Sosa`nın da 2015-2016 sezonu içinde ikiz bebekleri dünyaya gelmişti. Beşiktaş, Fenerbahçe ile girdiği şampiyonluk mücadelesini kazanmıştı. Bir sonraki sezon ise, Kara Kartallar`ın kalecisi Fabri`nin ikiz bebekleri hayata gözlerini açmıştı ve o sezonun sonunda 15. şampiyonluğuna ulaşan Beşiktaş üçüncü yıldızı armasına eklemişti.

AĞUSTOS AYINDA DÜNYAYA GELDİLER

Bu sezon öncesinde de, takımın golcü ismi Cyle Larin`in Ağustos ayında ikiz çocuk babası oldu. Larin bu sezon 10 golle, Süper Lig`de gol krallığında, Hatayspor forması giyen Aaron Boupendza ile zirveyi paylaşıyor ve Beşiktaş şu an 34 puanla ligde lider konumda bulunuyor.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —