İki kez üst üste taciz iddiası! Döner yerken gözaltına alındı

İki kez üst üste taciz iddiası! Döner yerken gözaltına alındı

Çorum`da bir kadını iki kez üst üste taciz ettiği iddia edilen şahıs, kadının şikayeti üzerine polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Şahsın, ekip otosuna bindiği sırada elindeki döner ve ayranı bırakmaması dikkat çekti.

Çorum`da yaşayan 52 yaşındaki kadın, iddialara göre iki kez üst üste tacize uğradı. Aynı cadde üzerinden bir daha geçen kadın, kendisini taciz eden kişiyi tespit etti. Kadının ihbarı üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, şahsı döner yerken yakaladı.

GÖRÜR GÖRMEZ POLİSİ ARADI

İddialara göre Gazi Caddesi`nde yürüyen ve ismi açıklanmayan kadın, İ.A. isimli kişinin 2 kez sözlü tacizine uğradı. Aynı yol üzerinden geri dönen kadın, İ.A.`yı dönercide görünce hemen polisi aradı. İhbar üzerine bölgeye gelen ekipler, döner yiyen İ.A.`yı karakola götürmek istedi.

"BEN BU KİŞİYİ TANIMIYORUM"

İ.A., bu sırada, "Ben bu kişiyi tanımam ve sözlü tacizde bulunmadım" dedi. Şikayet üzerine gözaltına alınan İ.A.`nın ekip otosuna bindirilirken elindeki döneri yemeye ve ayranını içmeye devam ettiği görüldü.

İŞLEMLERİNİN ARDINDAN SERBEST KALDI

Kadının polislere, "Böyle kişiler yüzünden tacize uğruyoruz, adalete güveniyorum. Bu kişi beni bir günde, 2 kez taciz etti, yazık günah bana kardeşim. Ben `tacizciyi bulacağım` diye yemin ettim ve onu yakaladım. Yemin ederim beni sözlü taciz eden bu kişi" dedi. İ.A., emniyetteki işlemlerinin ardından serbest bırakıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Yusuf Çınar



İki kez üst üste taciz iddiası! Döner yerken gözaltına alındı
Anahtar Kelimeler:
24.2°