Elleri, gözleri bağlanarak kaçırılan iş insanının kurtarıldığı anların görüntüleri ortaya çıktı

Elleri, gözleri bağlanarak kaçırılan iş insanının kurtarıldığı anların görüntüleri ortaya çıktı

Denizli`de 4 gün önce bir iş görüşmesi için Tavas ilçesine giden tekstil fabrikası sahibi iş insanı Ömer Aldırmaz, üzerine atlayan 4 kişi tarafından kaçırıldı. 4 gün boyunca bir bağ evinde tutulan 49 yaşındaki adam, ekipler tarafından yapılan operasyonla

Merkezefendi ilçesi Gerzele Mahallesi`nde oturan tekstil fabrikası sahibi Ömer Aldırmaz, geçen 8 Temmuz akşamı iş görüşmesi yapmak için Tavas ilçesine gitti. Yakınları, gece eve dönmeyen Aldırmaz`dan haber alamayınca durumu polise bildirdi. İhbar üzerine arama çalışması başlatan ekipler, Aldırmaz`a ait aracı Gürlek Mahallesi yakınlarında terk edilmiş buldu. Yapılan araştırmada Aldırmaz`ın kaçırıldığı belirlendi.

BAĞ EVİNDE ELLERİ, AYAKLARI, GÖZLERİ BAĞLI BULUNDU

Denizli İl Emniyet Müdürlüğü, Aldırmaz`ın bulunup, kurtarılması için başta Cinayet Büro ekiplerinden olmak üzere konularında uzman özel ekip oluşturdu. Özel ekip Aldırmaz`ın kaybolduğu Tavas ilçesinin Nikfer Mahallesi`nde araştırmalarına başladı. Yol boyunca tüm güvenlik kamera kayıtları incelendi. Yapılan çalışmalarda Aldırmaz`ın Çal ilçesinin İsabey Mahallesi`nde bir bağ evinde zorla tutulduğu belirlendi. Geçen 10 Temmuz`da bağ evine operasyon düzenleyen polis, Aldırmaz`ı kurtarırken, Cüneyt Şentürk (27), Sevgi Erkan (38), Ahmet Temiz (28) ve Kudret Cankaratepe (28), gözaltına alındı. Bağ evinde Aldırmaz, elleri, ayakları ve gözleri bantlanmış halde bulundu.

ARACIN BAGAJINDA KAÇIRILMIŞ

Aldırmaz`ın şüpheliler tarafından elleri, ayakları bağlanıp, gözleri de kapatılarak bir aracın bagajında kaçırıldığını belirlendi. 4 şüpheli, polisteki işlemlerinin ardından bugün sevk edildikleri adliyede `kişiyi hürriyetinden yoksun bırakma` ve `yağma` suçlarından tutuklandı.

`5 ST BAGAJDA TUTULDUM`

Kaçıran kişiler tarafından darbedilen Ömer Aldırmaz`ın, polise verdiği ilk ifadesinde, "Bir iş yatırımı için Nikfer Mahallesi`ne gitmiştim. Bu sırada üzerime atlayan kişiler ellerimi arkadan kelepçeledi, ayaklarımı da bağladılar sonra gözlerimi de kapattıktan sonra beni bir aracın bagajına taşıdılar. Gece boyunca yaklaşık 5 saat bagajda tutuldum. Nereye gittiğimizi anlamadım. Bir eve götürdüler, neresi olduğunu bilmiyordum. Ellerim ve ayaklarım bağlıyken polisin seslerini duydum. Beni neden kaçırdıklarını bilmiyorum" dediği öğrenildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Ramazan Çetin



Elleri, gözleri bağlanarak kaçırılan iş insanının kurtarıldığı anların görüntüleri ortaya çıktı
Anahtar Kelimeler:
24.2°