?Sadeleşme? ve ?öze dönüş? akımını temsil eden giyim markası kuruldu

?Sadeleşme? ve ?öze dönüş? akımını temsil eden giyim markası kuruldu

Hayatın her alanında ?sadeleşme? ve ?öze dönüş? akımını temsil eden giyim markası Minimalist kuruldu. ?Az ve öz moda? anlayışını tüketiciyle buluşturmayı hedefleyen marka, renkli ve şık modelleri sadelikten yana moda severlerin beğenisine sunmayı hedefliy

Hayatın her alanında ?sadeleşme? ve ?öze dönüş? akımını temsil eden giyim markası Minimalist kuruldu. ?Az ve öz moda? anlayışını tüketiciyle buluşturmayı hedefleyen marka, renkli ve şık modelleri sadelikten yana moda severlerin beğenisine sunmayı hedefliyor.

Yaşamın her alanında sadelik anlayışını savunan Yasin Global Group temsilcileri ‘Minimalist’ isimli bir giyim markası kurdu. Kaliteli kumaş ve konfor ikilisini motto edinen ve ‘yeni nesil giyim markası’ sloganıyla kurulan marka, ürünlerinde pamuğu kullanıyor.

MODA ANLAYIŞI DA MİNİMAL DÜZEYDE TUTULUYOR

Özgür ve sade tasarımlara yoğunluk veren markadan yapılan yazılı açıklamada, “Yaşam alanlarında sadeliğe yönelen kişiler, moda anlayışını da minimal düzeyde tutmaya başlıyor. Gardıropta giyilmeyi bekleyen fazlalıklar yerine özgür moda anlayışı ile sadeliği birleştiren akıma yerli ve dinamik marka Minimalist cevap veriyor. Kaliteli kumaş ve konfor ikilisini motto edinen markamız, 2020 yılı ile yaşanılan sadeleşme akımına eşlik ediyor. Özgür ve sade tasarımları ile her tarz moda anlayışında kullanıcısı ile birlikte olmayı amaçlıyor. Gençliğin enerjisini olgun ve sade moda anlayışı ile harmanlayan ekibimiz, kalite, konfor, şıklık ve özgürlük temelli üretimi geçmişten geleceğe taşıyacak inançla çalışmalarına ekliyor. Sadeleşmenin ve rahatlamanın dolaplara yansıması olacak ürünleri ile sürdürülebilir bir marka olma bilinciyle çalışmaları yürütüyoruz. Az çoktur bilinciyle hareket eden her moda severi Minimalist’in dünyasına davet ediyoruz” denildi.


 


 

 



?Sadeleşme? ve ?öze dönüş? akımını temsil eden giyim markası kuruldu
24.2°