Yusuf Güney tatilini geçirdiği Bozcaada`da çıkan yangına müdahale etti

Yusuf Güney tatilini geçirdiği Bozcaada`da çıkan yangına müdahale etti

Çanakkale?nin Bozcaada ilçesinde Pavli Çamlığı`nda saat 15.00 sıralarında başlayan orman yangını havadan ve karadan 1,5 saat süren müdahale ile  kontrol altına alındı. Tatilini Bozcaada?da geçiren şarkıcı Yusuf Güney de olay yerinden geçerken, kontrol alt

Çanakkale?nin Bozcaada ilçesinde Pavli Çamlığı`nda saat 15.00 sıralarında başlayan orman yangını havadan ve karadan 1,5 saat süren müdahale ile  kontrol altına alındı. Tatilini Bozcaada?da geçiren şarkıcı Yusuf Güney de olay yerinden geçerken, kontrol altına alınan yangını soğutma çalışmalarına katıldı. 

İlçedeki Pavli Çamlığı'nda henüz bilinmeyen bir nedenle saat 15.00 sıralarında yangın çıktı. Rüzgarın da etkisiyle kısa sürede büyüyen yangına 3 helikopter havadan, orman ve belediye ekipleri de karadan müdahale ediyor.

YANGIN KONTROL ALTINA  ALINDI

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, Çanakkale'nin Bozcaada ilçesinde çıkan orman yangınının kontrol altına alındığını belirtti. Bakan Pakdemirli, "Bozcaada'da saat 15.00'te çıkan orman yangınına 1 uçak, 3 helikopter, 6 arazöz ile müdahale eden kahramanlarımız yangını kontrol altına aldılar. Soğutma çalışmalarımız devam ediyor. Emeği geçenleri kutluyorum" dedi.

ŞARKICI YUSUF GÜNEY DE SÖNDÜRME ÇALIŞMALARINA KATILDI

Çanakkale’nin Bozcaada ilçesinde Pavli Çamlığı'nda saat 15.00 sıralarında başlayan orman yangını havadan ve karadan 1,5 saat süren müdahale ile  kontrol altına alındı.

Çam ormanının zarar gördüğü yangında, bir de depo olarak kullanılan ahşap yapı kül oldu. Yangına havadan ve karadan ekiplerin müdahalesinin yanı sıra vatandaşlar da su tankerleri ve yangın tüpleriyle destek verdi. Tatilini Bozcaada’da geçiren şarkıcı Yusuf Güney olay yerinden geçerken, kontrol altına alınan yangını soğutma çalışmalarına katıldı. Güney, “Tesadüfen buradan geçiyordum. Jandarma ekiplerimize ne yapabiliriz diye sordum. Sonra esnafımızdan, kaymakamlığımızdan yangın tüplerini topladık. En azından soğutma işlemine yardımcı olmaya çalıştık. Şu anda bir tehlike yok” dedi.



Yusuf Güney tatilini geçirdiği Bozcaada`da çıkan yangına müdahale etti
24.2°