13 yaşındaki kız dehşet saçtı! Üvey annesini bıçaklayarak öldürdü

13 yaşındaki kız dehşet saçtı! Üvey annesini bıçaklayarak öldürdü

Tekirdağ`ın Çorlu ilçesinde, kız çocuğu E.N.O. (13), tartıştığı üvey annesi Z.O.`yu (56), İngiliz anahtarı ile darbettikten sonra bıçaklayarak öldürdü. Olayın ardından kaçan E.N.O., İstanbul`un Silivri ilçesinde yakalandı.

Olay, sabah saatlerinde Çorlu`nun Reşadiye Mahallesi Yunus Emre 2`nci Sokak`taki 4 katlı apartmanda meydana geldi. Fabrika işçisi İ.O., gece vardiyasının ardından sabah saatlerinde evine döndüğünde yatıp, uyudu. Bugün saat 10.00 sıralarında uyanan İ.O., eşi Z.O.`nun bulunduğu odanın kapısının kilitli olduğunu fark etti. Kapıyı kıran İ.O., eşini odada kanlar içinde hareketsiz halde buldu. İ.O.`nun ihbarıyla eve sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık görevlilerinin yaptığı incelemede Z.O.`nun hayatını kaybettiği belirlenerek, cansız bedeni Çorlu Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Polisin yaptığı incelemenin ardından İ.O.`nun kızı olan E.N.O.`nun da evde olmadığının tespit edilmesi sonrası arama çalışmaları başlatıldı.

TAKSİCİ İHBAR ETTİ

İlçe Emniyet Müdürlüğü`nü arayan taksici, Çorlu`dan aldığı kız çocuğunun şüpheli hareketlerde bulunduğu yönünde ihbarda bulundu. İhbar üzerine, çalışma başlatan polis, taksiyi İstanbul Silivri ilçesinde durdurarak, E.N.O.`yu gözaltına aldı. Emniyete götürülen E.N.O.`nun polisteki ilk ifadesinde, üvey annesiyle tartıştığını ve bu nedenle önce İngiliz anahtarıyla darbettiğini daha sonra da bıçaklayarak öldürdüğünü itiraf ettiği öğrenildi. Polisin olayla ilgili soruşturması sürüyor.