Miras faciasında hayatını kaybedenler son yolculuğuna uğurlandı

Miras faciasında hayatını kaybedenler son yolculuğuna uğurlandı

Miras faciasında hayatını kaybedenler son yolculuğuna uğurlandı Jandarma ekipleri mezarlık çevresinde geniş güvenlik önlemleri aldı Sakarya`nın Erenler ilçesinde miras sebebi ile çıkan kavgada hayatını kaybeden anne-baba ve çocukları gözyaşları içerisinde

Miras faciasında hayatını kaybedenler son yolculuğuna uğurlandı

Jandarma ekipleri mezarlık çevresinde geniş güvenlik önlemleri aldı

SAKARYA - Sakarya`nın Erenler ilçesinde miras sebebi ile çıkan kavgada hayatını kaybeden anne-baba ve çocukları gözyaşları içerisinde son yolculuğuna uğurlandı. Jandarma ekipleri mezarlık çevresinde geniş güvenlik önlemleri aldı.

Olay, Erenler ilçesi Kamışlı Mahallesi`nde dün gece saat 23.15 sıralarında meydana gelmişti. İddiaya göre, akrabalar arasında daha önceden satılan bir arazinin parasının paylaşılamaması sebebi ile tartışma yaşandı. Tartışma sonrasında Y.Ş.; amcası Saffet Şanlı, yengesi Nuran Şanlı ve kuzeni Gökhan Şanlı`yı tabanca ile vurdu. Silah sesleri üzerine olay yerine çok sayıda jandarma ve sağlık ekibi sevk edildi. Bölgeye ulaşan sağlık ekiplerince yapılan kontrollerde Saffet Şanlı ile eşi Nuran Şanlı`nın olay yerinde hayatını kaybettiği belirlendi. Olayda ağır yaralanan Gökhan Şanlı ise kaldırıldığı Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesine yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Aynı aileden 3 kişinin ölmesi ile sonuçlanan acı olayın detayları ortaya çıkmaya başladı. Geçtiğimiz ay yaşanan kavga sonrasında gözaltına alınan Salih Şanlı, mahkeme tarafından ev hapsi cezasına çarptırılmıştı. Salih Şanlı`nın oğlu, şüpheli Y.Ş. ise bu kez tartışma neticesinde amcası, yengesi ve kuzenini öldürdü. Şüphelinin jandarmadaki işlemlerinin devam ettiği öğrenilirken, olayda kullanılan 1 tabanca ve 5 av tüfeği ele geçirildi.

Son yolculuklarına uğurlandılar

Hayatını kaybeden Saffet, Nuran ve Gökhan Şanlı, adli tıp kurumunda tamamlanan işlemlerinin ardından Erenler ilçesinde bulunan Kamışlı Mahalle Mezarlığına getirildi. Hayatını kaybeden 3 kişi burada kılınan cenaze namazının ardından gözyaşları içerisinde son yolculuklarına uğurlandılar. Mezarlık çevresinde ise jandarma ekipleri geniş güvenlik önlemleri aldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Burak Can Tokyürek



Miras faciasında hayatını kaybedenler son yolculuğuna uğurlandı
Anahtar Kelimeler:
24.2°