Tarih: 05.06.2021 01:47

Bursaspor`da Barcelona ve Arsenal modeli uygulanacak

Facebook Twitter Linked-in

Bursaspor yönetimine talip olan Emin Adanur, göreve gelmeleri halinde, U19 takımını Özlüce İbrahim Yazıcı Tesisleri`ne taşıyarak, Barcelona ve Arsenal`de uygulanan yöntemle genç oyuncuların önünü açacaklarını söyledi.

Bursaspor`da yarın gerçekleştirilecek kongre öncesi göreve talip olan Emin Adanur dikkat çeken bir projeyi duyurdu. Adanur, Barcelona ve Arsenal`de uygulanan bir sistemi Bursaspor`a entegre edeceklerini belirterek, "Gençlere çok önem veriyoruz. Bu yüzden dünyanın dev kulüplerinin de neler yaptığını yakından takip ediyoruz. Göreve gelmemiz halinde U19 takımını hemen Özlüce İbrahim Yazıcı Tesisleri`ne taşıyacağız. Genç oyuncularımız, Teknik Direktörümüz Mustafa Er ve Pablo Martin Batalla`nın kontrolü altında olacaklar" dedi.

"Finansal olarak kimseden para istemeyen bir Bursaspor olacak"

Emin Adanur şöyle devam etti: "Bu sistemi Barcelona ve Arsenal uyguluyor. Bizde de bu sistem hemen devreye girecek. Sadece Bursaspor değil, Bursa`daki bütün kulüplerdeki futbolcular tek tek incelenecek. Amatör futbola kadar inilecek bakılacak. Bursa bir futbol şehir. Bunu en iyi şekilde değerlendireceğiz. 7 yaşındaki çocuğun bile kabiliyetinden haberimiz olacak. Biz kendi projelerimizle, kendi kaynaklarımızla Bursaspor`a para kazandıracağız. Finansal olarak kimseden para istemeyen bir Bursaspor oluşturacağız." - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —