Cumhurbaşkanı Erdoğan`ın vereceği müjdeyle ilgili Bakan Dönmez`den heyecanlandıran paylaşım: Bir adım daha

Cumhurbaşkanı Erdoğan`ın vereceği müjdeyle ilgili Bakan Dönmez`den heyecanlandıran paylaşım: Bir adım daha

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan`ın petrol ve doğal gaz arama çalışmaları konusunda "Cuma günü Zonguldak`ta bir müjde açıklayacağız" sözlerinin ardından Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez`in sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım vatandaşla

Geçen yıl Karadeniz`de keşfedilen 405 milyar metreküp gaz tüm Türkiye`yi sevindirirken, herkes Cumhurbaşkanı Erdoğan`ın Zonguldak`tan vereceği müjdeye kilitlendi.

BAKAN DÖNMEZ`İN PAYLAŞIMI HEYECANLANDIRDI

Erdoğan`ın Karadeniz`de yeni bir gaz keşfine yönelik açıklama yapması beklenirken, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez`in sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım heyecanın dozunu artırdı. Bakan`ın yaptığı paylaşım beklenen gaz keşfi açıklamalarını desteklerken, Dönmez paylaşımda tarih ve saate de yer verdi. Paylaşımda, 4 Haziran saat 18:00 işaret edildi.

FAHRETTİN ALTUN: GERİ SAYIM BAŞLADI

Dönmez`in yaptığı bu paylaşımı alıntılayan İletişim Başkanı Fahrettin Altun ise, "Nefesler tutuldu. Geri sayım başladı..." ifadelerine yer verdi.

ABD MEDYASI: TÜRKİYE CİDDİ MİKTARDA GAZ BULDU

Tüm bu gelişmeler olurken ABD`li yayın organı Bloomberg`den, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan`ın Karadeniz`in Kuzey Sakarya Sahası`nda yer alan arama kuyusu Amasra-1`de devam eden petrol ve doğal gaz arama çalışmaları hakkında "Cuma günü Zonguldak`ta bir müjde açıklayacağız" sözleri üzerine dikkat çekici bir iddia geldi.

Bloomberg`de yer alan habere göre, Türkiye`nin Karadeniz`deki Amasra-1 kuyusunda ciddi miktarda doğal gaz tespit ettiği belirtilerek, Erdoğan`ın yarın açıklayacağı müjdenin bu olduğu ifade edildi. Haberde ayrıca, Türk yetkililerin keşfedilen doğal gazı, devlet petrol şirketi TPAO`nun çıkaracağını ve bunun için herhangi bir dış finansmana ihtiyaç duyulmayacağını söylediği belirtildi. Amasra-1 kuyusunda tespit edildiği öne sürülen doğal gaza ilişkin Enerji Bakanlığının yorum yapmaktan kaçındığı kaydedildi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan`ın Cuma müjdesinden ilk ipucu: Amasra-1 kuyusunda ciddi miktarda doğal gaz keşfedildiSon Dakika: Hatay`da Askeri kazada 2 asker şehit oldu! Kırıkhan-Reyhanlı`da kaza meydana geldi


Cumhurbaşkanı Erdoğan`ın vereceği müjdeyle ilgili Bakan Dönmez`den heyecanlandıran paylaşım: Bir adım daha
Anahtar Kelimeler:
24.2°