Elon Musk bir paylaşımıyla deprem etkisi yarattı! Milyonlarca Bitcoin yatırımcısı çöktü

Elon Musk bir paylaşımıyla deprem etkisi yarattı! Milyonlarca Bitcoin yatırımcısı çöktü

Tesla`nın CEO`su Elon Musk, kripto para piyasalarını speküle etmeye devam ediyor. Bu sefer hedefine Bitcoin`i koyan Musk, sosyal medya platformu Twitter üzerinden kırık kalp emojisi paylaştı. 39 bin dolara kadar yükselen Bitcoin tek bir tweet ile 37 bin d

Kripto para piyasalarında sert fiyat hareketlerine neden olan tweetleriyle bilinen milyarder iş adamı Elon Musk, Bitcoin yatırımcılarını üzdü. Bitcoin`e karşı tavır alan ve her fırsatta Dogecoin`i parlatmaya çalışan Musk, Twitter`dan attığı kırık kalp emojili tweet nedeniyle milyarlarca dolarlık satışa sebep oldu.

2 BİN DOLAR DEĞER KAYBETTİ

Geçtiğimiz gün toparlanma sergilemeye çalışan Bitcoin yüzde 3 civarında primle 39 bin dolar seviyelerinde işlem görüyordu. Elon Musk`ın tweeti sonrasında ise 37 bin dolar seviyesine geriledi. Gün içinde en düşük 37 bin 367 dolar, en yüksek ise 39 bin 272 dolar seviyesini gördü.

İşte Elon Musk`ın o paylaşımı;

BITCOIN`E KARŞI TAVIRLI

Musk, Bitcoin`e karşı olumsuz tavrını sürdürüyor. Sınırsız sayıda olan Dogecoin`e tutumu ise sürekli destekleyici nitelikte. Bitcoin ile Tesla otomobil satışını durduran Musk, Bitcoin`in çevreci olmayan yöntemlerle madenciliğe neden olmasından dolayı eleştirmişti. Sonrasında ise kripto para madencileriyle buluşup konsey kurulmasını kararlaştırmıştı.

Canlı kripto para verileri ve tüm kripto para haberleri için tıkla.