Hüsamettin Cindoruk`u ziyaret eden Kılıçdaroğlu, bir ziyaret de Ahmet Özal`a yapacak

Hüsamettin Cindoruk`u ziyaret eden Kılıçdaroğlu, bir ziyaret de Ahmet Özal`a yapacak

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu`nun İstanbul programı devam ediyor. Bugün, Meclis Eski Başkanı Hüsamettin Cindoruk`la bir araya gelen Kılıçdaroğlu`nun yarın da Ahmet Özal`ı ziyaret edeceği ancak bu ziyaretin basına açıklanmayacağı öğrenildi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İstanbul programı kapsamında ziyaretlerine devam ediyor. Bugün İstanbul Büyükşehir Belediyesi`nin açılış programına katılan CHP lideri, Türkiye Büyük Millet Meclisi Eski Başkanı Hüsamettin Cindoruk`un Şişli`deki evini de ziyaret etti.

"SİYASET DÜNYAMIZIN DUAYENLERİNDEN BİRİSİDİR"

Cindoruk`u ziyaretiyle ilgili konuşan CHP lideri Kılıçdaroğlu, "Cindoruk, bizim siyaset dünyamızın duayenlerimizden biridir. Türkiye`nin içinde bulunduğu durum dolayısıyla kendisinin görüşlerini alma ihtiyacı hissettim. Oturduk, konuştuk, görüşlerini aldım. Hepinizin huzurunda kendisine yürekten teşekkür ederim" ifadelerini kullandı.

AHMET ÖZAL`I DA ZİYARET EDECEK

Günboyu`nun özel haberine göre CHP liderinin bir sonraki ziyareti Eski Başbakan Turgut Özal`ın oğlu Ahmet Özal`a olacak. Kılıçdaroğlu`nun Ahmet Özal`a yönelik ziyaretiyle ilgili ise basına bilgi verilmeyeceği belirtildi. Kılıçdaroğlu ve Ahmet Özal arasında gerçekleşecek görüşmenin yarın saat 13.00 sularında olacağı aktarıldı.