Mansur Yavaş`ı başörtüsü üzerinden eleştirmek isteyen Melih Gökçek, baltayı taşa vurdu

Mansur Yavaş`ı başörtüsü üzerinden eleştirmek isteyen Melih Gökçek, baltayı taşa vurdu

Melih Gökçek, ABB Başkanı Mansur Yavaş yönetimini başörtüsü üzerinden eleştirmek isterken baltayı taşa vurdu. Ankara`da hastane çalışanı bir sağlıkçının hastane formasıyla otobüse alınmamasını yanlış anlayan Gökçek, "Nihayet Mansur yönetimi Müslümanlara k

Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesi`nde genel cerrahi asistanı olduğunu belirten Bilgi Karakaş adlı vatandaş, dün Twitter`da Mansur Yavaş`ı da etiketleyerek otobüse hastane formasıyla alınmadığını dile getirdi.

Karataş mesajında, "27.05.21 saat 19.40`da iş çıkışı ekteki fotoğrafta bilgileri olan otobüse binmek istedim. Şoför tarafından üzerimdeki formamla binemeyeceğim inmem gerektiği söylenerek yağmurlu havada araçtan indirildim." tepkisini gösterdi.

GÖKÇEK, MANSUR YAVAŞ`I ELEŞTİREYİM DERKEN TERSE DÜŞTÜ

Karakaş`ın bu paylaşımını gören ve yanlış anlayan Melih Gökçek ise mesajı alıntılayarak, "Nihayet Mansur yönetimi Müslümanlara karşı gerçek yüzünü göstermeye başladı... Müslümanlar artık Mansur yönetiminde otobüse binmek için müsaade alacak. Mansur`a oy veren başörtülü kardeşler eserinizle gurur duyuyor musunuz?" mesajını yazdı.

GÖKÇEK`E YANIT: KONUYU ÇARPITMAYALIM

Gökçek`in bu paylaşımı üzerine Karakaş ise, "Melih Bey konuyu çok yanlış anlamış... Burada konu başörtüm değil. Hastane formamla otobüse binmeme izin verilmedi. Konuyu çarpıtmayalım." tepkisini gösterdi.

PAYLAŞIMI SİLDİ

Sağlıkçı Bilgi Karakaş`ın "Konuyu çarpıtmayalım" paylaşımının ardından Melih Gökçek, tweetini sildi.



Mansur Yavaş`ı başörtüsü üzerinden eleştirmek isteyen Melih Gökçek, baltayı taşa vurdu
Anahtar Kelimeler:
24.2°