Gazze`ye karadan giren İsrail`e Türkiye`den jet tepki: Ne gerekiyorsa yapacağız

Gazze`ye karadan giren İsrail`e Türkiye`den jet tepki: Ne gerekiyorsa yapacağız

İsrail`in Gazze`ye karadan girmesinin ardından Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Tel Aviv yönetimine çok sert çıktı. Altun, "Filistin için uluslararası her platformda mücadele etmeye devam edeceğiz. İsrail`in bu hukuk tanımaz tavrının son

Mescid-i Aksa ve Gazze Şeridi`nde Filistinli Müslümanlara insanlık dışı müdahalelerde bulunan İsrail`den skandal bir hamle daha geldi. İsrail ordusu, Gazze Şeridi`ne kara operasyonu başlatıldığını ve İsrail askerlerinin Gazze`ye girdiğini bildirdi. Harekatın başlamasının hemen ardından Türkiye`den İsrail`e jet tepki geldi.

"NE GEREKİYORSA YAPACAĞIZ"

Altun, İsrail ordusunun, abluka altındaki Gazze Şeridi`ne kara operasyonu başlatmasına ilişkin sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şunları kaydetti:

"İsrail, katliamlarına ve terör eylemlerine aralıksız bir şekilde devam ediyor. İşgalci İsrail, yıllardır hukuksuz bir şekilde her türlü insan hakkını ayaklar altına alarak abluka altında tuttuğu Gazze`ye şimdi de kara operasyonu başlatıyor. Filistin için uluslararası her platformda mücadele etmeye devam edeceğiz. İsrail`in bu hukuk tanımaz tavrının son bulması için ne gerekiyorsa yapacağız. Mücadelemiz, Filistin tam anlamıyla özgürlüğüne kavuşana dek sürecektir. Bu hukuksuzluk ve işgal derhal son bulmalıdır."

Son Dakika: İsrail ordusu, Gazze Şeridi`ne kara operasyonu başlattıİsrail kara operasyonu başlattı, Gazze`den göç başladı


Gazze`ye karadan giren İsrail`e Türkiye`den jet tepki: Ne gerekiyorsa yapacağız
Anahtar Kelimeler:
24.2°