Son Dakika: İsrail`in Gazze`ye düzenlediği saldırılarda can kaybı 83`e yükseldi

Son Dakika: İsrail`in Gazze`ye düzenlediği saldırılarda can kaybı 83`e yükseldi

Son dakika: İsrail`in Gazze`ye düzenlediği saldırılarda can kaybı artmaya devam ediyor. Bölgeden gelen son bilgilere göre saldırılarda hayatını kaybeden Filistinli sayısı 11 artarak, 84`e yükseldi. Saldırılarda yaralı sayısı ise 480`e çıktı.

İsrail`in Gazze`ye yönelik saldırıları devam ederken, can kaybı ve yaralı sayısı da artmaya devam ediyor. Bölgeden gelen son bilgilere göre saldırılar sonucu hayatını kaybeden Filistin sayısı 17`si çocuk olmak üzere 84`e yükseldi. Yaralanan Filistinlilerin sayısı ise 487`ye çıktı.

SİREN SESLERİ YÜKSELDİ

İsrail`in Gazze Şeridi`ne yönelik hava saldırısında birçok noktayı vurmasının ardından Gazze`den ateşlenen roketler nedeni ile başkent Tel Aviv`den ülkenin kuzeyinde yer alan Nasıra`ya kadar siren sesleri yükselmişti.

Diğer yandan Hamas, İsrail`in başkenti Tel Aviv`e 130 roket atıldığını açıklamıştı.

13 KATLI BİNAYI VURMUŞLARDI

İsrail`in Gazze`ye yönelik hava saldırıları devam ederken, saldırılarda içerisinde ve etrafında sivillerin de olduğu 13 katlı bir bina hedef alınmıştı. Daha sonra vurulan binanın Gazze`nin batısındaki Rimal Mahallesi`nde sivillerin yaşadığı Hanadi Kulesi olduğu anlaşıldı.

"SİVİL BİNALARI HEDEF ALIRLARSA FÜZELERİN ŞİDDETİ ARTAR"

Hamas`ın askeri kanadı İzzeddin el-Kassam Tugayları Sözcüsü Ebu Ubeyde ise Telegram`dan duyurduğu mesajında İsrail`in Gazze`deki sivil binaları hedef alması durumunda Tel Aviv`e Askalan`dan daha şiddetli füze saldırıları düzenleneceğini açıklamıştı.



Son Dakika: İsrail`in Gazze`ye düzenlediği saldırılarda can kaybı 83`e yükseldi
Anahtar Kelimeler:
24.2°