Son Dakika: İsrail Başbakanı Netanyahu kana doymuyor: Tüm gücümüzle saldırmaya devam edeceğiz

Son Dakika: İsrail Başbakanı Netanyahu kana doymuyor: Tüm gücümüzle saldırmaya devam edeceğiz

Son dakika: İsrail`in hafta başından beri Filistinlileri ablukaya alıp Mescid-i Aksa`ya saldırmasından sonra İsrail Başbakanı Netanyahu`dan yeni tehditler geldi. Masum sivillerin katledilmesinde büyük rolü olan Netahyahu, "Bir savaşın ortasındayız ve tüm

İsrail`in Filistin`e yönelik zulmü devam ederken İsrail Başbakanı Benyamin Netanyahu`dan yeni tehdit mesajı geldi.

Netanyahu, hafta başından beri İsrail ordusunun Gazze`deki Hamas hedeflerine yönelik yüzlerce hava saldırısı gerçekleştirdiğini bildirerek "Saldırılarımızın şiddetini daha da artıracağız" dedi.

HAMAS`A MESAJ

Askeri yetkililerle yaptığı güvenlik toplantısının ardından konuşan İsrail Başbakanı, Hamas`ın "Hiç beklemediği şekilde vurulacağını" söyledi.

VURULAN İSRAİLLİ KADIN İÇİN ÜZÜLDÜĞÜNÜ BELİRTTİ

Aşkelon kentinde Gazze Şeridi`nden atılan roketlerle vurulan iki İsrailli kadının ölümünden "Büyük üzüntü" duyduklarını ifade eden Netanyahu, vatandaşlardan güvenlik talimatlarına uymalarını istedi.

İSRAİL GENELKURMAY BAŞKANI`NDAN DA SALDIRI TEHDİDİ

Roket saldırılarını engellemek için hava kuvvetleriyle eşgüdümlü olarak çalıştıklarını belirten İsrail Genelkurmay Başkanı Aviv Kohavi, "Gazze`den gelen roket saldırılarını engellemekte büyük başarı elde ettik. Büyük çapta saldırılara devam edeceğiz. Gazze`de tek bir evden roket fırlatılmasına izin vermeyeceğiz" ifadelerini kullandı.

İSRAİL`İN SİVİLLERİ HEDEF ALDIĞI SALDIRIDA ÖLÜ SAYISI 30`A YÜKSELDİ

Gazze Şeridi`ndeki Filistinli direniş grupları, İsrail polisinin işgal altındaki Doğu Kudüs`te yer alan Mescid-i Aksa ve Şeyh Cerrah Mahallesi`nden çekilmesi için dün yerel saatle 18.00`e kadar süre tanımıştı. İsrail polisinin Mescid-i Aksa ve Şeyh Cerrah`tan çekilmemesi üzerine Filistinli direniş grupları İsrail`e çok sayıda roket fırlatmıştı. Bunun üzerine de İsrail ordusu, Gazze Şeridi`ne yönelik "Surların Muhafızı" adı verilen askeri operasyon başlatıldığını duyurmuştu. İsrail ordusunun saldırılarında 10`u çocuk, 30 Filistinli hayatını kaybetti, 203 kişi yaralandı.

HAMAS`IN SALDIRILARINDA ÖLÜ SAYISI 3`E YÜKSELDİ

İsrail acil yardım servisi Kızıl Davut Yıldızı, Tel Aviv`in güneyindeki Holon bölgesine düşen roketler nedeniyle bir kadın hayatını kaybetti, 5 kişi yaralandı. Bununla birlikte roket saldırıları nedeniyle hayatını kaybeden İsraillilerin sayısı 3`e, yaralananların sayısı ise 45`e yükseldi.

İsrail`in Gazze`ye dünden bu yana düzenlediği saldırılarda hayatını kaybedenlerin sayısı 30`a yükseldi


Son Dakika: İsrail Başbakanı Netanyahu kana doymuyor: Tüm gücümüzle saldırmaya devam edeceğiz
Anahtar Kelimeler:
24.2°