TFF 1'inci Lig'in 34'üncü haftasında Adana Demirspor, geçen pazar deplasmanda İzmir ekibi Menemenspor'u 4-1 mağlup etti. Ligi 70 puanla şampiyon olarak kapatan ve 26 yıllık özlemin ardından Süper Lig'e yükselen Adana Demirsporlu futbolcular Gökhan İnler, Hasan Kılıç, Muhammed Şengezer, Emircan Altıntaş ve Sedat Şahintürk ve İsmail Yüksek, kentte kaburga etinden yaptığı 'boru kebabıyla' meşhur kebapçı Yaşar Aydın'ın misafiri oldu.
MANGALLARI YAKTILAR
Şampiyon futbolcular iftarda mangal yakıp, kebap pişirdi. Keyifli dakikalar geçiren Adana Demirsporlu oyuncular, kendi elleriyle yaptıkları kebaplarla oruçlarını açtı.
Mavi-lacivertli futbolculardan Muhammed Şengezer, "Şampiyonluk ateşini yaktık" derken, Gökhan İnler de "Müthiş bir duygu. Yorulduk, Adana yansın, mangallar yansın" ifadesini kullandı.
EMİRCAN ALTINTAŞ: HEDEF BİTMEZ
Emircan Altıntaş ise "Adana Demirspor'da şampiyonluk yaşamak çok farklı bir duyguymuş. Daim olsun inşallah. Hedef bitmez. Murat Sancak varsa hedef bitmez" diye konuştu.