Yalıkavakspor finallerde yıkıldı

Yalıkavakspor finallerde yıkıldı

HENTBOLDA Kadınlar Süper Ligi, Türkiye Kupası ve Avrupa`da EHF Kupası`nda yoluna aylarca namağlup devam eden Yalıkavakspor, sezonun final bölümünde yıkıldı.

HENTBOLDA Kadınlar Süper Ligi, Türkiye Kupası ve Avrupa`da EHF Kupası`nda yoluna aylarca namağlup devam eden Yalıkavakspor, sezonun final bölümünde yıkıldı. Avrupa`da kupa kaldırma yolunda oynadığı 5 maçı da kazanmışken, EHF Kupası`nda Lokomotiva Zagreb`le mart ayında çıkması gereken tarihinin ilk yarı final maçları öncesi takımda yaşanan koronavirüs vakaları nedeniyle Avrupa Hentbol Federasyonu (EHF) tarafından hükmen mağlup ilan edilerek elenen Yalıkavak, Süper Lig`de de büyük şok yaşadı.

Takımda mart ayında yaşanan koronavirüs vakaları öncesi oynadığı 19 maçı da kazanıp lider olan Bodrum temsilcisi, bu ay başında ligler yeniden başladıktan sonra üst üste 2 yenilgiyle şampiyonluktan oldu. Ara dönüşü 3 gün içinde 2 Mayıs`ta Konyaaltı Belediyespor`a 28-25, 5 Mayıs`ta Kastamonu Belediyespor`a 28-22 yenilen Yalıkavak, son hafta Anadolu Üniversitesi galibiyetine rağmen şampiyonluğu ikili averajla Kastamonu`ya kaptırdı. Yalnız 2 yenilgiyle çifte kupadan olan Bodrum ekibi, Türkiye Kupası`nın çeyrek finalinde de yine Kastamonu`ya 28 Nisan`da 31-25 yenilip, 15 Mayıs`taki rövanş öncesi şansını zora soktu.


Kaynak: Demirören Haber Ajansı



Yalıkavakspor finallerde yıkıldı
Anahtar Kelimeler:
24.2°