Hydrafacial Nedir, Nasıl Yapılır? Hydrafacial İşlemi Ne İşe Yarar?

Hydrafacial Nedir, Nasıl Yapılır? Hydrafacial İşlemi Ne İşe Yarar?

Cilt zaman içerisinde eski canlılığını kaybedebilir. Çevresel koşullar, tüketilen gıdalar, stres gibi faktörler ise cildin yapısındaki olumsuzlukları hızlandırabilir. Cilt bakımına önem vermek, günlük bakımını yapmak tabi ki çok önemlidir. Ayrıca gıdalard

 Hydrafacial, cildin ihtiyacına göre kullanılan ve cerrahi olmayan bir yöntemdir. Kişiler işlem sonrası günlük hayatına dönebilir ve kesi gerektirmez.

 

 Hydrafacial Nedir?

 Hydrafacial nedir diye araştırılmaktadır. Hydrafacial, değişik cilt tiplerine uygulanan, cildin yapısını iyileştirmeye yönelik bir işlemdir. Ciltteki kırışıklıkları, genişlemiş gözenekleri, kahverengi lekelerin görünümünü azaltmaya yardımcı olur. Bu cihaz çok yönlü kullanılabilir ve son teknoloji bir üründür.

 HydraFacial yaşlanma eğilimi olan ciltlerde, yaşlanma belirtilerini azaltmaya destek olur. Vakum ve soyma işlemini bir arada yaparak, taze bir cilt oluşmasına yardım eder. Hassas ciltlerde de son derece iyi sonuçlar alınır.

 

 Hydrafacial İşlemi Nasıl Yapılır?

 Ciltteki ölü deri temizlenmediği zaman, cilt yüzeyinin matlaşmasına neden olur ve kırışıklıklar belirginleşir. Bu alet, cilt yenileyici başlığı aracılığıyla, oksijen ve vitaminden oluşan bir sıvı desteğiyle cildi soyar. Alttan ise taze bir cilt ortaya çıkar. Aynı zamanda vakum özelliği sayesinde, ölü hücreleri, tıkanmış gözenekleri temizler.

 

 Hydrafacial İşlemi Ne İşe Yarar?

 Bu alet yardımı ile ciltte derinlemesine ve cilde zarar vermeden bir temizlik yapmak mümkün olur. Bu işlem hem cilt soyma hem de vakum işlemini cilde zarar vermeden gerçekleştirir. Tüm cilt tipleri için kullanımı uygun olan bir üründür.

 HydraFacial, ciltte yıpranma yaşayan herkes için uygundur. İleri yaş için kırışıklık azaltmak ve cildi canlandırmak için kullanılır. Genç yaş için ise ciltteki gözeneklerdeki makyaj atıkları ve çevresel kirlerin temizlenmesinde etkili olur. Kuru ve hassas ciltler için güvenliği kanıtlanmış bir üründür. Cilt rengi veya tipi fark etmeksizin herkes için etkilidir.

 

 HydraFacial Tedavisi Nasıl Uygulanır?

 HydraFacial, uygulama adımları vardır. Uzman kişiler tarafında uygulandığında daha iyi sonuçlar alınacaktır. Cilde parlaklık veren bu işlem belirli adımlarla uygulanır. Bu adımlar ise şu şekildedir;

 

Vortex Temizleme: İlk adımda cilt ölü hücrelerden arındırılır. Ciltteki yağ fazlası da bu adımda alınmış olur. Böylece cildin tıkanma durumu ortadan kaldırılmış olur. Cildin zemini işleme hazırlanmış olur.Gözenek Gevşemesi: Bu ikinci aşamadır ve bu aşamada salisilik ve glikolik asit yapılı bir sıvı cilde nüfus ettirilir. Amaç gözeneklerin temizlenmesidir. Cildin daha pürüzsüz olmasına yardımcı olur.Gözenek Çıkarma: Gözeneklerdeki kirler, vakum etkisi ile temizlenir. Böylece ciltte derinlemesine bir temizlik yapılmış olur. Ayrıca daha sonra oluşacak sivilcelerinde önüne geçilmiş olur.Serum Füzyonu: Bu son işlemde de cilde yararlı antioksidanlar, peptitler verilir. Bu şekilde cildin ilk andan itibaren parladığını görebilirsiniz. Antioksidan, cilt yapısını iyileştirir, peptitler de ciltteki hasarı onarır. Ayrıca hyaluronik asit uygulanarak cilde nem kazandırılır. Böylece ciltteki kırışıklıkları azaltmak amaçlanır.






Hydrafacial Nedir, Nasıl Yapılır? Hydrafacial İşlemi Ne İşe Yarar?
Anahtar Kelimeler: tedavi
24.2°