Şans Topu sonuçları belli oldu! 3 Ocak Şans Topu çekiliş sonuçları

Şans Topu sonuçları belli oldu! 3 Ocak Şans Topu çekiliş sonuçları

Şans Topu`nda çekiliş heyecanı yaşandı. Çarşamba ve Pazar günleri olmak üzere haftanın iki günü düzenlenen Şans Topu`nda bu akşamki çekiliş saat 20.00`de gerçekleştirildi. Şans Topu`nda büyük ikramiye 910 bin 89 TL. Şans Topu nasıl oynanır?

Sisal Şans tarafından gerçekleştirilen oyun Şans Topu, haftada iki gün canlı yayında ve noter huzurunda yapılıyor. Şans Topu`nda bu akşam çekiliş heyecanı yaşandı. Şans Topu`nda büyük ikramiye 910 bin 89 TL. 03 Ocak Şans Topu çekilişinde kazandıran şanslı numaralar -10-12-16-26-29- ve +9 oldu. 

Çekilişin hemen ardından sonuçlar ise Milli Piyango Online`dan aktarılıyor. Online bilet sorgulama ile biletinize çıkan ikramiye tutarını, kazanıp kazanmadığınızı öğrenebilirsiniz. İşte, 3 Ocak Şans Topu sonuçları...

3 OCAK ŞANS TOPU ÇEKİLİŞ SONUÇLARI

Milli Piyango Online sayfasından aktarılan Şans Topu oyun detaylarına göre çekiliş, 3 Ocak 2021 Pazar akşamı 20:00`de hayata geçiriliyor. anlı yayında takip edilebileceği gibi sonuçlara çekilişin hemen sonrasında da erişmek mümkün. Çekiliş sonrası 5+1 bilen çıkmadı ve ikramiye devretti.

ŞANS TOPU NASIL OYNANIR?

Bir kolonun üst bölümünde 34, alt bölümünde 14 numara bulunmaktadır. 34 numara arasından 5, 14 numara arasından 1 tanesi işaretlenir. Bir veya birden fazla kolon oynanabilir. Tek kolon ücreti 2 TL?dir.

ŞANS TOPU OYNAMAK İÇİN TIKLAYINIZ!