Bomba iddia: Apple katlanabilir iPhone`u 2023 yılında piyasaya sürecek

Bomba iddia: Apple katlanabilir iPhone`u 2023 yılında piyasaya sürecek

Apple hakkında yaptığı analizlerle tanınan Ming-Chi Kuo, firmanın üreteceği katlanabilir modelle ilgili yeni bir iddia ortaya attı. Apple`ın 2023`te katlanabilir bir iPhone modelini piyasaya sürmek için çalıştığını belirten Kuo, bu modelin 8 inç büyüklüğü

Katlanabilir iPhone merakla bekleniyor. Zira Samsung`un Galaxy Z serisi ile, Huawei`nin ise Huawei Mate X serisi ile yer aldığı katlanabilir akıllı telefon sektöründe, Apple`ın neler yapacağı tam olarak kestirilemiyor. Apple`ın katlanabilir iPhone için "doğru zamanı" beklediği tahmin ediliyor. Apple hakkında yaptığı analizlerle tanınan Ming-Chi Kuo ise muhtemelen Apple`ın katlanabilir iPhone için belirlediği "doğru zamanı" bizlere sunuyor.

İŞTE KATLANABİLİR iPHONE İÇİN VERİLEN TARİH

Ünlü analist Ming-Chi Kuo, bir araştırma notunda, katlanabilir iPhone için tarih verdi. Kuo, Apple`ın 2023`te katlanabilir bir iPhone modelini piyasaya sürmek için çalıştığını söyledi. Kuo`ya göre bu model 8 inç büyüklüğünde, QHD+ çözünürlüğünde esnek OLED bir ekrana sahip olacak.

MING-CHI KUO`DAN DİKKAT ÇEKEN TAHMİNLER

Katlanabilir akıllı telefonların tüm büyük akıllı telefon markaları için olmazsa olmaz olacağını ifade eden Kuo, Apple`ın 2023`te 15 ila 20 milyon katlanabilir iPhone satacağını tahmin ediyor. Kuo, telefonun gümüş nanotel dokunmatik ekran teknolojisini benimseyeceğine inanıyor. Bu teknoloji halihazırda HomePod`ta kullanılıyor. Bu ekran teknolojisi ayrıca, tek bir katlamadan fazlasını destekleyen gelecekteki katlanabilir cihazlar için gerekli bir teknoloji olarak görülüyor.

"EN BÜYÜK KAZANAN APPLE OLACAK"

Ming-Chi Kuo, yeni katlanabilir cihaz trendinin en büyük kazananının Apple olacağını söylüyor. Apple`ın katlanabilir iPhone modeline yönelik resmi bir açıklaması ise bulunmuyor.



Bomba iddia: Apple katlanabilir iPhone`u 2023 yılında piyasaya sürecek
Anahtar Kelimeler:
24.2°