AK Parti Grup Başkanvekili Akbaşoğlu`ndan Kılıçdaroğlu`nun Cumhur İttifakı`na yönelik "ahlaksızlar" ifadesine tepki Açıklaması

AK Parti Grup Başkanvekili Akbaşoğlu`ndan Kılıçdaroğlu`nun Cumhur İttifakı`na yönelik

AK Parti Grup Başkanvekili Muhammet Emin Akbaşoğlu, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu`nun, Cumhur İttifakı`na yönelik "Ahlaksızlar bir tarafta." ifadesine tepki gösterdi.

Akbaşoğlu, yaptığı yazılı açıklamada, Kılıçdaroğlu`nun, "Ahlaklı olan bir siyaset anlayışıyla Türkiye`yi buradan çıkarmak istiyoruz. Ahlaksızlar bir tarafta. Ahlaklı olanlar da burada." sözlerine cevap verdi.

"Kendisine oy vermeyen öğretmenlere hakaret eden, çiftçileri tehdit eden Kılıçdaroğlu`nun, bu hakaretlerine bir yenisini daha eklediğini ve kendisini desteklemeyenlere `ahlaksızlar` dediğini" belirten Akbaşoğlu, "`Üslubu beyan, aynıyla insan.` demiş büyükler. Türk siyaseti, bu zamana kadar toplumumuza dönük böyle hakaretlere, aşağılamalara hiç şahit olmadı." ifadelerini kullandı.

Akbaşoğlu, "CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu`nun aziz milletimizden derhal özür dilemesi gerekir. Sayın Kılıçdaroğlu, milletimizin vermediği oyu tehdit ve hakaretlerle mi alacağınızı zannediyorsunuz? Öyleyse yanılıyorsunuz. Merak etmeyin, 2023 seçimlerinde Cumhur İttifakı`ndan sandıkta gereken cevabı en güzel şekilde alacaksınız." değerlendirmelerinde bulundu.

Kaynak: Anadolu Ajansı / Ali Kemal Akan