Acı olayda ölü sayısı 13 yükseldi!

Acı olayda ölü sayısı 13 yükseldi!

Gaziantep`te özel bir hastanenin Covid-19 yoğun bakım ünitesinde çıkan ve 12 kişinin ölümüyle sonuçlanan yangında ağır yaralanan akademisyen Hasan Özyıldız tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Memleketi Kilis`te toprağa verilen Özyıldız`ın ölümüyle

Gaziantep İncilpınar Mahallesi?nde bulunan Özel Sanko Üniversitesi Konukoğlu Hastanesi?nin, Covid-19 hastalarının tedavi edildiği yoğun bakım ünitesinde, 20 Aralık günü yüksek akım oksijen tüpünden kaynaklı yangın çıktı. Hastane görevlileri ile itfaiye ekiplerinin müdahale ettiği yangında yoğun bakım ünitesindeki 8 kişi hayatını kaybetti, diğer hastalar ise farkı hastanelere sevk edildi. Ancak, yaralanan hastalardan 4`ü de tedaviye alındıkları hastanelerde yaşamını yitirdi.

Yangında yaralanan ve Şehitkamil Devlet Hastanesi`nde tedaviye alınan Gaziantep Üniversitesi`nde öğretim görevlisi olan Hasan Özyıldız (38) da bu sabaha karşı yaşamını yitirdi.

Hasan Özyıldız`ın cenazesi, otopsi işlemlerinin ardından yakınları tarafından teslim alınarak memleketi Kilis`e götürüldü. Özyıldız için öğle vakti Kilis`in Polateli ilçesine bağlı Bağarası köyünde cenaze töreni düzenlendi. Özyıldız, yakınlarının kıldığı cenaze namazının ardından köy mezarlığına defnedildi.