Tanık koruma programına alınmıştı... Güney Kıbrıs`ta sır ölüm!

Tanık koruma programına alınmıştı... Güney Kıbrıs`ta sır ölüm!

Güney Kıbrıs Rum Yönetiminde (GKRY) uyuşturucuyla mücadele çerçevesinde tanık koruma programında yer alan 34 yaşındaki Marios "Mariouthkias" Georgiou, dün akşam Larnaka`da sahil yolunda aracının kurşunlanması sonucu öldürüldü.

GKRY`de tanık koruma programında yer alan Georgiou, Larnaka`da sahil yolunda aracının kurşunlanması sonucu hayatını kaybetti. Lamborghini marka aracının içinde öldürülen Marios Georgiou`nun, saldırıya uğradığı sırada araçta yalnız olduğu öğrenildi. Rum polisi, Georgiounun başından ve kollarından vurulduğunu, ancak atılan kurşun sayısının net olarak bilinmediğini açıkladı. Rum medyası, saldırının, Georgiou`nun aracıyla spor salonunda eve dönüş yaptığı sırada düzenlendiğini bildirdi.

Öte yandan, Georgiou`nun vurulmasıyla aracın çukura düştüğü ifade edildi.

HAPİS CEZASININ ARDINDAN TANIK KORUMA PROGRAMINA ALINMIŞTI

2019 yılında bir uyuşturucu davasıyla ilgili olarak tutuklanan Marios Gerogiou, polisle işbirliği yaptıktan sonra komplo suçundan 2 yıl hapis cezasına çarptırılmış, daha sonra tanık koruma programına girmişti. Rum polisi, Gerogiou`ya yönelik ölüm tehditlerinin farkında olduklarını, müfettişlerin bir suç örgütünün saldırısından şüphelendiğini ve güvenlik kamerası görüntülerinin incelendiğini açıkladı. Larnaka polisinin olayla ilgili geniş çapta soruşturması devam ediyor.