Tarih: 18.04.2021 01:15

Marmara, Ege, İç Anadolu ve Karadeniz`in bazı kesimlerinde sağanak bekleniyor

Facebook Twitter Linked-in

Marmara`nın güney ve doğusu, Ege, Göller Yöresi, İç Anadolu`nun kuzey ve doğusu, Batı Karadeniz, Orta ve Doğu Karadeniz`in iç kesimlerinde yarın aralıklı sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak öngörülüyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğünce yapılan uyarıya göre, yarın ülkenin genelinin parçalı ve çok bulutlu olacağı tahmin ediliyor.

Marmara`nın güney ve doğusu, Ege (Muğla hariç), Göller Yöresi, İç Anadolu`nun kuzey ve doğusu, Batı Karadeniz, Orta ve Doğu Karadeniz`in iç kesimleri ile Erzurum, Kars ve Ardahan çevrelerinde aralıklı sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak bekleniyor.

Rüzgarın, Güney ve İç Ege, Batı ve Orta Akdeniz, İç Anadolu, Doğu Karadeniz`in iç kesimleri ile Doğu Anadolu`nun kuzey ve batısında güney ve güneybatı yönlerden kuvvetli ve yer yer kısa süreli fırtına (40-70 kilometre/saat) Güney ve İç Ege ile Batı Akdeniz`in iç kesimlerinde yer yer kuvvetli fırtına (60-80 kilometre/saat) şeklinde esmesi bekleniyor.

Marmara`nın güney ve doğusu, Ege, Batı Akdeniz, Batı Karadeniz ile İç Anadolu`nun güney ve batısında "toz taşınımı" tahmin ediliyor.

Kaynak: Anadolu Ajansı / Mustafa Çalkaya




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —