2 ay önce Esra Erol`un programında kuma gittiği kişiden ailesinin yanına dönen Nilüfer, yine evden kaçtı

2 ay önce Esra Erol`un programında kuma gittiği kişiden ailesinin yanına dönen Nilüfer, yine evden kaçtı

Kendisinden yaşça büyük evli bir adama kuma olarak kaçan o ailede yaşayan Nilüfer`in yaptıkları Esra Erol`a damga vurmuştu. Günlerce programa çıkarak kaçtığı adama aşık olduğunu söyleyen 19 yaşındaki Nilüfer, annesinin ısrarlarından sonra evine geri dönmü

2 ay önce Esra Erol`un programına çıkan Hayriye Hanım, 19 yaşındaki kızı Nilüfer`in evli ve 3 çocuklu Salih Kaya ile kaçtığını söyleyerek yardım istemişti. Canlı yayına çıkan Nilüfer ve Salih birbirlerini sevdiklerini söylemiş ve ayrılmak istememişlerdi. Salih`in eşi Mevla ise çocukları babasız büyümesin diye Nilüfer ile aynı evde yaşamayı kabul ettiğini söyleyince herkes şaşkına dönmüştü. Günlerce canlı yayında işlenen konunun sonunda Salih ve Mevla evliliklerini kurtarmış Nilüfer`de Ordu`daki ailesinin yanına geri dönmüştü.

"İŞE GİDİYORUM" DEYİP EVDEN KAÇTI

Ordu`da işe başlayan Nilüfer ise önceki akşam "İşe gidiyorum" diye evden çıktıktan sonra bir daha geri dönmedi. Kızından haber alamayınca her yerde aradıklarını söyleyen anne Hayriye Hanım, "Kızım İstanbul`a gelmek için otogara gitmiş. Biz onu orada yakaladık ama reşit olduğu için bizi dinlemedi gitti. Ben Salih`i aradım Nilüfer`in yanında olmadığını söyledi. Ama ben küçük çocuğum ablasının Salih`le mesajlarını okumuş. Konuşmaya devam ediyorlarmış yine. Salih de 1 aydır eşinden ayrıymış" dedi.

Başka bir adama kaçabileceği iddiası üzerinde durulan Nilüfer`in şuan nerede ve kiminle olduğu ise henüz bilinmiyor.

NİLÜFER OLAYINDA NELER YAŞANDI?

Esra Erol`da programına çıkan anne Hayriye Uysal, 19 yaşında olan ve evden kaçan kızı Nilüfer`i aradığını söyledi. Hayriye Uysal, kızı Nilüfer`in evli ve 3 çocuk babası olan Salih Kaya`ya kaçtığını ve onunla aynı evde yaşadığını iddia etti. Tüm bu gelişmelerin ardından Salih ile Nilüfer ortaya çıktı ve Salih Kaya annenin anlattıklarını doğruladı. Salih, Nilüfer`in sevgilisi olduğunu ve eşi Mevla ile beraber aynı evde yaşadıklarını itiraf etti.

Türkiye`yi şaşkına çeviren gelişmelerin ardından stüdyoda günlerce Salih, Mevla, Nilüfer ve Hayriye teyze yüzleşmesi yaşandı. Yaşanan gelişmelerden sonra Mevla`nın eşi Salih`e bir şans daha vermek istediğini açıklamasıyla Mevla ve Salih barıştı. Art arda yaşanan gelişmelerin ardından Nilüfer ise anne ve babasına geri döndü.



2 ay önce Esra Erol`un programında kuma gittiği kişiden ailesinin yanına dönen Nilüfer, yine evden kaçtı
Anahtar Kelimeler:
24.2°