Mesut Özil ve Nazım Sangare takımla çalıştı

Mesut Özil ve Nazım Sangare takımla çalıştı

Fenerbahçe, Süper Lig`in 35. hafta maçında pazar günü deplasmanda Medipol Başakşehir ile oynayacağı maçın hazırlıklarına, akşam saatlerinde yaptığı antrenmanla başladı.

Borsa İstanbul`da değeri 3 milyar lirayı aşan Beşiktaş, bir ilke imza attıGalatasaray`da bir futbolcunun koronavirüs testi pozitif çıktı

Fenerbahçe, Süper Lig`in 35. hafta maçında pazar günü deplasmanda Medipol Başakşehir ile oynayacağı maçın hazırlıklarına, akşam saatlerinde yaptığı antrenmanla başladı. Mesut Özil ile Nazım Sangare antrenmanın tamamında takımla çalıştı.

Can Bartu Tesisleri`nde Futbol A Takım Direktörü Emre Belözoğlu yönetiminde gerçekleştirilen idmanda Gaziantep FK maçında ilk 11`de yer alan oyuncular, aktif dinlenmeye yönelik çalışmalar yaptı. Diğer oyuncular ise ısınma ve koordinasyon hareketlerinin ardından 2 gruba ayrılarak, pas çalışması yaptı. Antrenman, dar alanda yapılan çift kale maçla noktalandı. Mesut Özil ile Nazım Sangare antrenmanın tamamında sahada takımla çalışırken, Gökhan Gönül ile Enner Valencia`nın tedavilerine devam edildi.

Altay Bayındır`ın doğum günü kutlandı

İdman öncesinde başarılı file bekçisi Altay Bayındır`ın doğum günü kutlandı. Tebrikleri kabul eden 23 yaşındaki milli kaleci, bu jestten dolayı teknik heyet ve takım arkadaşlarına teşekkür etti.

Sarı-lacivertli ekip, Başakşehir hazırlıklarını yarın yapacağı antrenmanla sürdürecek. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı