Son dakika haberleri | ESKİ BAŞBAKAN AKBULUT`UN ÖLÜMÜ BAYRAMİÇLİLERİ ÜZDÜ

Son dakika haberleri | ESKİ BAŞBAKAN AKBULUT`UN ÖLÜMÜ BAYRAMİÇLİLERİ ÜZDÜ

Son dakika haberleri: ESKİ Başbakan ve TBMM Başkanı, Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu (YİK) Üyesi Yıldırım Akbulut`un vefatı, damadı olduğu Çanakkale`nin Bayramiç ilçesinde üzüntüyle karşılandı.

Son Dakika: Eski başbakanlardan Yıldırım Akbulut, 86 yaşında hayatını kaybetti

ESKİ Başbakan ve TBMM Başkanı, Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu (YİK) Üyesi Yıldırım Akbulut`un vefatı, damadı olduğu Çanakkale`nin Bayramiç ilçesinde üzüntüyle karşılandı.

Eski Başbakanlardan 86 yaşındaki Yıldırım Akbulut, bugün kalp rahatsızlığı nedeniyle tedavi gördüğü Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi`nde hayatını kaybetti. Akbulut`un ölümü damadı olduğu Çanakkale`nin Bayramiç ilçesinde üzüntüyle karşılandı. Akbulut çiftinin Bayramiç ilçesindeki komşuları Sezgin Akar, Çok üzgünüz, tüm Türkiye`nin başı sağ olsun. Bir- iki ay önce telefonla görüştük. Biraz zor konuşuyordu. Bir an önce Bayramiç`e gelip yazı burada geçirmek istediğini söyledi. Bugün tekrar telefon ettim. Evleri cevap vermedi, hastanede olduğunu öğrendim. Az önce de televizyondan kaybettiğimizi öğrendik. Bayramiç`e çok büyük faydası olan bir insandı dedi.

Bir başka komşusu Halime Bilgin ise Başı sağ olsun çocuklarımızın. Çok üzüldük. Koskoca kasabayı doyurdu. Hem komşumuz hem eniştemizdi dedi. Eşi Samia Akbulut`un Bayramiçli olması nedeniyle ilçede evi bulunan Yıldırım Akbulut, zaman zaman buraya gelerek akrabaları ile hasret gideriyordu. Yıldırım Akbulut`un adı, ilçenin tek meydanına verilmişti.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı



Son dakika haberleri | ESKİ BAŞBAKAN AKBULUT`UN ÖLÜMÜ BAYRAMİÇLİLERİ ÜZDÜ
Anahtar Kelimeler:
24.2°