Tarih: 12.04.2021 17:29

Cumhurbaşkanı Erdoğan`ın 24 saatlik yoğun temposu

Facebook Twitter Linked-in

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy ile Huber Köşkü`nde baş başa ve ikili görüşmeler gerçekleştirdi.

Dün gün içerisinde Beykoz Cam ve Billur Müzesi Açılış Töreni`ne katılan ve Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile görüşen Erdoğan, akşam saatlerinde Vahdettin Köşkü`nde Voleybol Federasyonu heyetini kabul etmiş, heyette bulunan Voleybol Takımı Baş Antrenörü Nedim Özbey İspanya`da geçirdiği rahatsızlığın ardından Erdoğan`ın talimatıyla ambulans uçakla Türkiye`ye getirilip tedavi edildikten sonra sağlığına kavuşmuştu.

Erdoğan bugün öğle saatlerinde Kısıklı`daki konutundan Huber Köşkü`ne geçerken yol güzergahında bulunan minibüsçüler ile sohbet de etti.

Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) dolayısıyla zor günler yaşayan çiftçinin elindeki patates, soğan ve çeltikleri Toprak Mahsulleri Ofisi aracılığıyla satın alınıp vatandaşa ücretsiz dağıtılacağı müjdesini de veren Erdoğan`a, zor günler yaşayan çiftçiler de teşekkür etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan`ın yoğun programında Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy ile Huber Köşkü`nde görüşme de vardı.

Görüşmenin ardından düzenlenen basın toplantısı ile yapılan ikili anlaşmalarda imzalandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan`ın yoğun iş temposu ve son 24 saatteki yoğunluğu da dikkati çekti.

İlgili Haber Cumhurbaşkanı Erdoğan`dan Karadeniz için net mesaj: Gerilimin artmasını arzu etmiyoruz İlgili Haber Cumhurbaşkanı Erdoğan`dan çiftçiye büyük müjde

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —