Gelecek Partisi Adana İl Başkanı, 2 kardeşiyle `yağma` suçundan tutuklandı

Gelecek Partisi Adana İl Başkanı, 2 kardeşiyle `yağma` suçundan tutuklandı

GELECEK Partisi Adana İl Başkanı Kenan Akkaya ile kardeşleri Ertuğrul Akkaya ve Erkan Akkaya, alacaklı oldukları kişinin aracını gasbettikleri iddiasıyla gözaltına alınıp, sevk edildikleri adliyede `birden fazla kişiyle yağma` suçundan tutuklandı.

Olay, geçen 31 Aralık günü, Seyhan ilçesine bağlı Hurmalı Mahallesi`nde yaşandı. İddiaya göre Gelecek Partisi Adana İl Başkanı Kenan Akkaya, kardeşleri Ertuğrul Akkaya ve Erkan Akkaya`yı da yanına alıp dere temizliğinden 126 bin lira alacaklı olduğunu iddia ettiği Mustafa E.`nin iş yerine gitti. Parayı isteyen Kenan Akkaya`ya, Mustafa E. borcunun 28 bin lira olduğunu, daha fazla para vermeyeceğini söyledi. Taraflar arasında çıkan tartışma, kısa sürede kavgaya dönüştü.

Kavgada Mustafa E.`yi tehdit eden Akkaya, iş yerinde bulunan bilgisayara zarar verdi.Daha sonra ise Mustafa E.`nin cep telefonundan kendi hesabına 10 bin lira gönderdi. Akkaya ve kardeşleri, Mustafa E.`nin otomobilini de alıp, olay yerinden ayrıldı.Mustafa E.`nin şikayeti çalışma başlatan İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü`ne bağlı Gasp Büro Amirliği ekipleri, Kenan Akkaya ile kardeşlerini gasbettikleri araçla Bakımyurdu Caddesi`nde yakalayarak, gözaltına aldı.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Kenan Akkaya ile kardeşleri Ertuğrul Akkaya ve Erkan Akkaya, mahkemece `birden fazla kişiyle yağma` suçundan tutuklandı.


Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Anıl ATAR



Gelecek Partisi Adana İl Başkanı, 2 kardeşiyle `yağma` suçundan tutuklandı
Anahtar Kelimeler:
24.2°