Selçuk: Öğretmenlerin gayreti muhteşemdi

Selçuk: Öğretmenlerin  gayreti muhteşemdi

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, Zonguldak Ereğli?deki Terzi Köyü İlkokulu?nu ziyaret etti. Okulu gezerek öğrencilerle sohbet eden Bakan Selçuk, öğrencilerin uygulamalı eğitim aldığı bahçeyi gezdi.

Bir yıl içerisinde yüz yüze eğitimin çok başka manalar içerdiğini gördüklerini ifade eden Selçuk, şunları söyledi: ?Öğretmenliğin, okulun ne demek olduğunu yeniden gösteren ve çocuklarımızın sosyalleşmesinin, okul bahçelerinde ve sınıflarında bulunmasının ne kadar önemli olduğunu tekrar tekrar anlamamıza katkı sağlayan bir dönem oldu. Öğretmenlerimizin bu konudaki gayretleri muhteşemdi ve halen de devam ediyor. Uzaktan eğitim yüz yüze eğitime göre iki kat meşakkatli ve zor. Bu süreçte çocuklarımızı yalnız bırakmadan, çaresiz bırakmadan hizmete koşan öğretmenlerime teşekkür etmek isterim.?

?Destan yazdılar?

Bu süreçte meslek liselerinin de ortaya koyduğu büyük çabanın tarihe geçecek noktada olduğunu söyleyen Selçuk, ?Bütün dünyanın malzeme desteği açısından, lojistik, üretim açısından sıkıştığı dönemde bir destan yazarak üretimleriyle ihracata yönelik bir hale geldiler. Bundan sonra da meslek liselerine olan katkımız salgın sürecinin de ortaya çıkardığı durumları dikkate alarak artarak devam edecek? dedi.

 



Selçuk: Öğretmenlerin  gayreti muhteşemdi
Anahtar Kelimeler: meb ziya selçuk
24.2°