EKONOMİ

EKONOMİ Haberleri

?Birebir Sürücü Yönetimi?

?Birebir Sürücü Yönetimi?

Kurumlara operasyonel araç kiralama ve filo yönetimi çözümleri sunan TEB Arval, ?Birebir Sürücü Yönetimi? ile yeni bir hizmete imza atıyor. Hizmet kapsamında araç seçimi, teslimat, bakım, lastik değişimi, sürüş eğitimlerinin planlanması gibi günlük operas

Birebir Sürücü Yönetimi hizmetiyle, sürücülerin ihtiyaçlarını daha hızlı ve pratik bir şekilde karşılamayı hedefleyen TEB Arval, filo yöneticilerinin üzerindeki iş yükünün azalmasına ve yöneticilerin temel işlerine odaklanmalarına da yardımcı oluyor. TEB Arval Satış Genel Müdür Yardımcısı Furkan Karaman, bu hizmetle ilgili şunları söyledi:

?Standart hizmet işleyişimizde, kontrat öncesi hazırlık aşamasında ve hizmet alınan süre boyunca tüm süreçler filo yöneticileriyle yönetiliyor. Filo yöneticileri de bu süreçlerle ilgili yoğun bir şekilde sürücüleriyle iletişim halindeler. Sürücülerin araç seçimi, teslimatı, periyodik bakım ve muayene dönemlerinin hatırlatılması ve bu konulardaki soruların yanıtlanması filo yöneticisinin operasyonel takibindeki işlerden sadece bazıları. TEB Arval olarak, sunmaya başladığımız bu yeni hizmet ile sürücülerle birebir iletişim halindeyiz. Sürücülerimize araçlarının seçim aşamasından itibaren destek olmaya başlıyor; bakım randevularını alıyor, muayene zamanlarını kendilerine bildiriyoruz. Bu sayede sürücülerin motivasyon ve memnuniyet düzeylerini artırırken, filo yöneticilerinin operasyonel taraftaki iş yükünü de azaltıyoruz.?



?Birebir Sürücü Yönetimi?
Anahtar Kelimeler: ekonomi otomobil
24.2°