Kadın girişimcileri hızlandırmaya devam

Kadın girişimcileri hızlandırmaya devam

Güzellik markası Sephora, geçen yıl Türkiye Kadın Girişimciler Derneği (KAGİDER) iş birliği ile başlattığı Kadın Girişimcileri Geliştirme Hızlandırma Programı?na 2021 yılında da hız kesmeden devam ediyor. Kadın girişimcilere ilham ve cesaret veren projeni

 

Kadınların girişimcilikte ve sosyal hayatta güçlenmesini destekleyen programın yeni dönemi, manken Tülin Şahin?in moderatörlüğünde, KAGİDER Başkanı Emine Erdem ve Sephora Türkiye Pazarlama ve E-ticaret Direktörü Ayça Kaya ev sahipliğinde gerçekleşen özel bir etkinlikle açıklandı. Programın ilk döneminin sonunda belirlenen 5 kadın girişimci arasında bulunan İrem Atay, Melis Doğantan, Deren Öztürk Mataracı, Sinem Kapar Şahindere ve Simge Kamacı da etkinlikte konuşma yaptı.

Eğitim aldılar

Global ölçekli programı ?Sephora Stands? çatısı altında yürütülen iş birliğinin, ilk dönemindeki programı kapsamında yapılan 200?ün üzerindeki başvurunun ardından seçilen 30 kadın girişimci, 3 gün süren özel bir eğitim kampını deneyimledi. Eğitim sonunda belirlenen 5 kadın girişimci markalarını güçlendirmenin yanı sıra sosyal medya, PR desteği alacak, global ve yerel tedarikçi ilkelerini yerine getirerek sephora.com.tr?de satış imkanı bulacak. Girişimciler ayrıca KAGİDER?in koçluk çalışmaları kapsamında kariyer yolculuklarına değer katacak yeni fırsatların değerlendirilmesi ile ilgili mentorluk desteği de almaya hak kazandı.



Kadın girişimcileri hızlandırmaya devam
Anahtar Kelimeler:
24.2°