Tarih: 09.03.2021 00:43

Dört aydır kayıp genç kadının cesedi asansör dairesinde, tanınmaz halde bulundu

Facebook Twitter Linked-in

- Dört aydır kayıp genç kadının cesedi asansör dairesinde, tanınmaz halde bulundu

20 yaşındaki kadının kimliği annesinin kan örneğinden teşhis edildi

1 çocuk annesi Mervenur Polat olduğu teşhis edilen olayla ilgili 6 kişi gözaltına alındı

ANTALYA - Antalya`da 4 aydır kayıp olarak aranan 20 yaşındaki genç kadın, bir evin çatısında ölü olarak bulundu. Genç kadının kimliği ise annesinin kan örneğinden tespit edildi. Ölen genç kadının 1 çocuk annesi Mervenur Polat olduğu ortaya çıktı. Olayla ilgili 6 kişi gözaltına alındı.

Muratpaşa ilçesinde 19 Ekim tarihinden buyana kayıp olan 20 yaşındaki Acil Tıp Teknisyeni Mervenur Polat`ın cansız bedeni Güllük Caddesindeki babasının yaşadığı evin çatısındaki asansör dairesinde bulundu. Cinayet Büro Amirliği ekipleri, Mervenur Polat`ın birlikte en son görüldüğü kişi C. A.`yı gözaltına aldı. Genç kadının ölümüyle ilgili uyuşturucu madde kullanımı ve cinayet iddiaları bulunurken, olayın aydınlatılmasına yönelik geniş çaplı soruşturma başlatıldı. Ekipler olaya ilişkin C. A.`nın yanı sıra S. A. F.T., İ.H. ve K.S.G. isimli şahısları gözaltına alındı.

Teşhis edilmesi için anneden DNA örneği alındı

Tanınmaz halde bulunan Mervenur Polat`ın cansız bedeni otopsi için Adli Tıp Kurumu morguna getirildi. Ölüm haberini duyan Kenan Polat ve bir yakını morga gelerek cenazenin teşhisini gerçekleştirdi. Kesin teşhis için ise ve cesedi Polat`ın annesi Güler Polat`tan DNA örneği alındı. Oldukça üzgün gözlenen ağabey, genç yaşta hayatını kaybeden kardeşine son görevini yerine getirdi.

Talihsiz genç kadının nasıl öldürüldüğü ise otopsi raporundan sonra belli olacağı öğrenildi. Mervenur`un cenazesi, defnedilmek üzere Kayseri`ye gönderildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / SUAT METİN




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —