Tarih: 09.03.2021 00:41

Belhanda Sivas maçından sonra yönetimi eleştirdi, tercüman açıklamaları çevirmedi

Facebook Twitter Linked-in

Galatasaray`ın Faslı kanat oyuncusu Younes Belhanda, dün akşamki Sivasspor mücadelesine ilk 11`de başladı. Hücum hattında mücadeleci bir görüntü çizse de takımına gol ya da asist katkısı yapamayan tecrübeli futbolcu, 72. dakikada yerini Kerem Aktürkoğlu`na bıraktı. 31 yaşındaki oyuncu, mücadele sonrasında yaptığı açıklamalarla gündeme damga vurdu. Türk Telekom Stadı`nın zemininin performanslarını olumsuz etkilediğini söyleyen Belhanda, yönetime çattı.

Yıldız isim, "Böyle bir zeminde geri dönmek çok kolay değil. Biz Galatasaray`ız. Galatasaray yöneticileri burada bir çözüm bulmak zorunda... Bizim burada futbol oynadığımızı biliyorlar. Instagram`da, Twitter`da ya da basında ne yazdığına bakmamalılar. Stadın bakımıyla ilgilenmeliler" ifadelerini kullandı.

TERCÜMAN ÇEVİRMEDİ

Belhanda`nın yayıncı kuruluş mikrofonlarına Fransızca yaptığı bu çıkış sonrasında kulüp tercümanı, deneyimli oyuncunun sözlerinin tamamını çevirmedi. Sadece, "Zemin, oyunumuzu kötü etkiliyor. Instagram`da Twitter`da, gazetelerde sahanın koşullarını görüyorsunuz. Zemin daha iyi olmalı. Hatta Florya`daki antrenman sahamız bile buradakinden çok daha iyi. Gerekirse dünyanın en iyi bahçıvanlarının tutulup zeminin düzeltilmesi gerekiyor" bölümü aktarıldı.

(Fanatik)




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —