Tarih: 07.03.2021 02:32

Türkiye`yi kahreden helikopter kazası sonrası ünlü isimlerden art arda taziye mesajları geldi

Facebook Twitter Linked-in

Bitlis`in Tatvan kırsalı sınırları içerisinde düşen Kara Kuvvetleri Komutanlığına ait Cougar tipi helikopterde, 11 askerimiz şehit oldu, 2 askerimiz ise yaralandı. Türkiye`yi yasa boğan kaza sonrası ünlü isimler de sosyal medya hesaplarından art arda taziye paylaşımlarında bulundu.

PAYLAŞIMLAR ART ARDA GELDİ

Acun Ilıcalı: Bitlis`te meydana gelen talihsiz helikopter kazasında şehit olan askerlerimize Allah`tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Başımıza sağ olsun.

Tarkan: Bitlis`te askeri helikopterin düşmesi sonucu şehit olan askerlerimize Allah`tan rahmet, aile ve yakınlarına başsağlığı dilerim. Çok acı, çok üzgünüm.

Esra Erol: Milletimizin başı sağ olsun.

Seda Sayan: Başımız sağ olsun. Allah yaralı askerlerimize şifa versin.

Alişan: Şehitlerimize Allah`tan rahmet, yaralı askerlerimize acil şifalar diliyorum. Başımız sağ olsun.

Kenan Doğulu : Bitlis`in Tatvan ilçesi yakınlarında askeri helikopterin düşmesi sonucu şehit olan askerlerimize Allah`tan rahmet, yakınlarına başsağlığı; yaralanan askerlerimize de acil şifalar diliyorum. Başımız sağ olsun.

Bergüzar Korel: Bitlis Tatvan`da düşen helikopterde şehit olan 10 askerimiz için Allah`tan rahmet yakınlarına başsağlığı ve sabır diliyorum. Başımız sağ olsun. Yaralanan askerimizin ise bir an önce iyileşmelerini diliyorum. Çok üzgünüm.

Hakan Hatipoğlu: Dokuz şehidimiz var. Çok üzücü çok... Başımız sağ olsun. Yaralı askerlerimize şifa dilerim.

Hadise: Bitlis`te meydana gelen helikopter kazasında şehit olan dokuz askerimize Allah`tan rahmet, yaralı askerlerimize acil şifalar diliyorum.

Mustafa Ceceli: Tatvan`da askeri helikopter kazasında dokuz şehidimiz, dört yaralımız var. Milletimizin başı sağ olsun.

Işın Karaca: Bitlis`te, helikopter kazası sonucu hayatını kaybeden dokuz askerimize Allah`tan rahmet, ailelerine sabırlar diliyorum.

Muazzez Ersoy: Askeri helikopterimizin düşmesi sonucu şehit olan askerlerimize Allah`tan rahmet, yaralılarımıza şifa; ailelerine ve milletimize sabır dilerim. Çok üzgünüm.

Derya Uluğ: Bitlis`te düşen helikopterde şehit düşen askerlerimize Allah`tan rahmet, acılı ailelerine sabır diliyorum. Yaralılara acil şifalar.

Murat Boz: Bitlis Tatvan`da askeri helikopterin düşmesi sonucu şehit olan askerlerimize Allah`tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyorum. Başımız sağ olsun.

Merve Özbey: Bitlis`te meydana gelen helikopter kazasında şehit olan askerlerimize Allah`tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —